Profile

Cover photo
Thom Schotman
5 followers|52,084 views
AboutPostsReviews

Stream

Thom hasn't shared anything with you.

People are more likely to share with you if you add them to your circles.

Basic Information
Gender
Male
Links
Perfecte service, zeer kundig en betrouwbaar adres. Absoluut aan te raden voor reparatie en ook aanschaf van espressoapparatuur. Peter is echt een autoriteit op het gebied van espressomachines en dat merk je aan alles. Kafko is voor mij het standaardadres geworden om te contacten voor onderdelen en advies. Zelfs al is het voor mij een eind rijden, het is absoluut de moeite waard.
Public - 4 months ago
reviewed 4 months ago
Sinds kort bestel ik hier mijn koffie. Bestellen via de website gaat zeer eenvoudig en altijd snel geleverd. Maar nog veel belangrijker: de bonen zijn supervers gebrand en de smaak is voortreffelijk. Verzendkosten zijn acceptabel, waardoor je niet per sé voor een maand voorraad hoeft te bestellen. Nu voor het eerst de 'budget' bonen besteld. Die beloven ook veel goeds. Zeker gezien de prijs. Aanrader!
Public - 7 months ago
reviewed 7 months ago
Een leuke winkel met een uitgebreid aanbod van heerlijke koffie (en tevens thee, chocolade, espresso apparaten etc.). Wij gaan hier standaard naar toe voor goede espresso koffie en blijven telkens terug komen. Altijd goed advies en de koffieboontjes worden desgewenst voor je in de juiste maalgraad gemalen.
Public - a year ago
reviewed a year ago
6 reviews
Map
Map
Map
Public - 5 months ago
reviewed 5 months ago
Erg goede en verse koffie. En de beste decaf espressokoffie die we tot nog toe hebben kunnen vinden. Top!
Public - a year ago
reviewed a year ago