Profile

Cover photo
4 followers|2,387 views
AboutPostsPhotosVideos

Stream

IT Formule

Shared publicly  - 
 
Wij zorgen voor een gestroomlijnde IT-infrastructuur
 ·  Translate
2
Add a comment...

IT Formule

Shared publicly  - 
 
Iedereen de beste wensen en een gezond 2012
 ·  Translate
1
Add a comment...
Have them in circles
4 people

IT Formule

Shared publicly  - 
 
Uw IT-infrastructuur is onze uitdaging
Wilt u optimaal profiteren van uw IT-infrastructuur, bent u benieuwd naar de mogelijkheden of zoekt u naar technische ondersteuning? Kies voor de expertise van IT Formule! U kunt bij ons terecht voor werkplek beheer, serverbeheer en netwerkbeheer, maar we hebben ons ook gespecialiseerd in online back-up, hosted exchange, online werken en spamfilters. Bovendien ontwikkelen we uw website of software volledig op maat, waardoor deze uitstekend aansluiten bij uw wensen.

IT Formule is een jonge en kleine organisatie, waardoor we in staat zijn u en uw wensen daadwerkelijk voorop te stellen. Wij houden de lijnen kort, waardoor u profiteert van een duidelijke communicatie, heldere afspraken en een effectieve werkwijze. Uw wensen vormen in combinatie met onze kennis en kunde de sleutel tot uw IT-succes.

Bent u benieuwd wat op het gebied van IT voor u kunnen betekenen? Vraag een vrijblijvend gesprek aan. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden binnen uw IT-infrastructuur, waardoor u precies weet waar u aan toe bent. Onze deskundige medewerkers vormen zich graag een beeld van de huidige staat van uw IT-elementen, om vervolgens aan te geven waar het beter kan. Zo helpen we u graag optimaal te profiteren van de mogelijkheden die de IT ons tegenwoordig te bieden heeft en houden we daarnaast de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten. Wij horen graag van u!
 ·  Translate
1
Add a comment...

IT Formule

Shared publicly  - 
 
Gratis IT scan voor uw bedrijf. Vraag het nu gelijk aan via www.gratisitscan.nl
2
Add a comment...
People
Have them in circles
4 people
Contact Information
Contact info
Phone
071-8700135
Email
Story
Tagline
IT, Formule, ICT, Server, Beheer, Rijnsburg, Katwijk, Leiden,
Introduction

IT Formule is een professionele dienstverlener die al veel opdrachten tot een goed einde heeft weten brengen. Op vrijwel alle automatiseringsgebieden levert IT Formule u de beste ICT-oplossingen die het beste voor u passen. IT Formule is pas opgericht in 2011 en staat kwaliteit voorop.