Profile cover photo
Profile photo
H&J Fitness
9 followers -
Servicio profesional de FITNESS
Servicio profesional de FITNESS

9 followers
About
Posts

Post has attachment
H&Jfitness es un proyecto creado por un servidor  junto a  Jesús Beltrán , ambos apasionados de la actividad física y que a raíz de las inquietudes que han ido  surgiendo a lo largo de nuestra vida profesional hemos decidido dar un paso de gigante y crear esta empresa para poder desarrollar nuestra profesión con el máximo rigor posible, ya que somos conscientes de que nos ponemos al cargo de la salud de las personas y eso sin lugar a dudas es lo más importante. #deporte   #fitness   #trx   #aquagym  
Add a comment...

Post has attachment
XIII Volta a Peu Pels Aljubs

Amics i amigues, un any mes la Penya L’arjup de Benicarló, organitzarà una nova edició de la caminada popular mes multitudinària dels últims anys, la VOLTA A PEU PELS ALJUBS. Encara amb els bons records de la passada edició, ja estem en marxa per aconseguir millorar els recorreguts, avituallaments, obsequis, etc.

La XIII edició de LA VOLTA A PEU PELS ALJUBS tindrà lloc el proper Diumenge 1 de FEBRER DE 2015.

A partir del 20 de Desembre i fins al  26 de Gener de 2015, podreu fer les vostres inscripcions ONLINE a través d’aquesta pàgina web, per tal de assegurar-vos la participació i el obsequi de la samarreta oficial.

Ompliu el formulari i podeu fer el pagament a través de TPV o mitjançant transferència bancaria al número de conte: ES05 3162 1201 03 2009000429 (CAIXA RURAL DE BENICARLÓ).

Salut i esport!
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded