Profile

Cover photo
Seneorita Baharin
3,709 followers|3,500,159 views
AboutPostsPhotosVideos

Stream

Seneorita Baharin

Shared publicly  - 
 
wahh cantik laa suasana kat sungai tu.. :) cantik gambar yang akak +Mieza Jhaa K ambik...good job :D hee...
 ·  Translate
Planning Mr.K pagi tadi pergi cari pokok teratai kat dalam sungai cetek kawasan Dungun ni. Katanya nak letak dalam balang ikan spila. Wahh tak sangka rupa-rupanya kat Dungun ada sungai yang sungguh indah dengan air yang jerni...
3
Mieza Jhaa K's profile photoZamani Sabri's profile photo
2 comments
 
Buat ape pokok teratai,buat ubat ek
 ·  Translate
Add a comment...

Seneorita Baharin

Shared publicly  - 
 
dik ingatkan kak ton yg comel tu kena strok..terkejut dik..heee..semoga kak ton tu cepat sembuh ye..aamiin..
 ·  Translate
Assalamualaikum.. Nampaknya video yang saya post pagi tadi tidak menjadi..hehe.. Terpaksa didelete. Tapi ia hanyalah video biasa-biasa saja, lagak macam pengacara tv gitu. Hehe.. Jangan terkejut dengan tajuk yang sedikit over...
1
Add a comment...

Seneorita Baharin

Shared publicly  - 
 
wahh3 chantekkkk laa kek2 tu...akak buat bisnes kek cinta?? boleh la order nnt..heeee
 ·  Translate
1
Add a comment...

Seneorita Baharin

Article: Personal/Journal  - 
 
As-salam lovely peeps, I'm back :) 
Alhamdulillah i'm still alive, still breathing and finally can update new entry....Hmm, rasanya dah lama tak menghapdate entry kan, dah lama tak berjalan jalan ke blog2 yang awesome, dah lama tak merapu rapuan kan...rinduuuuu aihh...hehe.. Setelah lama menghilangkan diri, ...
1
Add a comment...
 
As-salam lovely peeps, I'm back :) 
Alhamdulillah i'm still alive, still breathing and finally can update new entry....Hmm, rasanya dah lama tak menghapdate entry kan, dah lama tak berjalan jalan ke blog2 yang awesome, dah lama tak merapu rapuan kan...rinduuuuu aihh...hehe.. Setelah lama menghilangkan diri, ...
1
Add a comment...
 
As-salam lovely peeps, I'm back :) 
Alhamdulillah i'm still alive, still breathing and finally can update new entry....Hmm, rasanya dah lama tak menghapdate entry kan, dah lama tak berjalan jalan ke blog2 yang awesome, dah lama tak merapu rapuan kan...rinduuuuu aihh...hehe.. Setelah lama menghilangkan diri, ...
1
Add a comment...
Have her in circles
3,709 people
THE LONE RANGER's profile photo
urchin cheepanzee's profile photo
Rahim WG's profile photo
Ismail Luthfee's profile photo
nur hati's profile photo
SHEEM SHEENA's profile photo
bakul pulsa's profile photo
raime ahmad's profile photo
Athena Merch's profile photo

Seneorita Baharin

Shared publicly  - 
 
setuju sangat dgn entry yaya ni...ikut nafsu lesu...kawan2 mencerminkan diri kita..so berhati hati dalam memilih kawan kan :) ^_____^
 ·  Translate
1
Cik Yaya's profile photoZamani Sabri's profile photo
2 comments
 
Sebab imannya kurang
 ·  Translate
Add a comment...

Seneorita Baharin

Shared publicly  - 
 
betul betulll betull, setuju sangat3 dengan entry kak ni..ppepon yang berlalu biarlah berlalu, xusah dikenang lg kan..aicewahhhh :D
 ·  Translate
Assalamualaikum. Selama hidup atas dunia ni macam-macam lagak dan gaya manusia yang dah saya lihat. Termasuk la lagak si lelaki dan perempuan yang dah putus cinta.. terutamanya cinta pertama. Mereka seolah-olah belum melepask...
1
Add a comment...

Seneorita Baharin

Shared publicly  - 
 
hehe, rajin btol akak jhaa ni..chaiyokkk3! ^___________^ nak sikit milo panas tu boleh x? :P
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
As-salam lovely peeps, I'm back :) 
Alhamdulillah i'm still alive, still breathing and finally can update new entry....Hmm, rasanya dah lama tak menghapdate entry kan, dah lama tak berjalan jalan ke blog2 yang awesome, dah lama tak merapu rapuan kan...rinduuuuu aihh...hehe.. Setelah lama menghilangkan diri, ...
1
Add a comment...

Seneorita Baharin

blog itu dunia maya yaya ^_^  - 
 
As-salam lovely peeps, I'm back :) 
Alhamdulillah i'm still alive, still breathing and finally can update new entry....Hmm, rasanya dah lama tak menghapdate entry kan, dah lama tak berjalan jalan ke blog2 yang awesome, dah lama tak merapu rapuan kan...rinduuuuu aihh...hehe.. Setelah lama menghilangkan diri, ...
1
Add a comment...
 
As-salam lovely peeps, I'm back :) 
Alhamdulillah i'm still alive, still breathing and finally can update new entry....Hmm, rasanya dah lama tak menghapdate entry kan, dah lama tak berjalan jalan ke blog2 yang awesome, dah lama tak merapu rapuan kan...rinduuuuu aihh...hehe.. Setelah lama menghilangkan diri, ...
1
Add a comment...
People
Have her in circles
3,709 people
THE LONE RANGER's profile photo
urchin cheepanzee's profile photo
Rahim WG's profile photo
Ismail Luthfee's profile photo
nur hati's profile photo
SHEEM SHEENA's profile photo
bakul pulsa's profile photo
raime ahmad's profile photo
Athena Merch's profile photo
Basic Information
Gender
Female
Story
Tagline
We can never be perfect in doing something...BUT in the process we'll achieve greatness..
Links
Contributor to