Profile cover photo
Profile photo
Eazlye Reefa
19 followers
19 followers
About
Posts

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Projek Kawen iLi dan Wanzz 05 September 2015
Dengan Nama Allah yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang... Assalamu'alaikum wa rahmatullahi wa barakatuh.... "Dengan penuh rasa kesyukuran, saya mengambil kesempatan ini untuk menjemput anda hadir bagi memeriahkan Majlis Walimatul Urus kami" « ILI LIYANA B...
Add a comment...

Post has attachment
Bila Malas
Bila Reefa malas nak menulis, inilah hasilnya..
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Kalendar / Almanac 2015
Khamis lepas merupakan hari mencari Kalendar Meja 2015, puas wa pusing-pusing dalam Alamanda [alamanda sudah..malas nak jalan sejauh-jauh] Then kawan wa suggest belilah Mingguan Wanita, dapat free kalendar wei..besar pulak tu..   Siap ada resepi tau.. Benda...
Add a comment...

Post has attachment
Reunion PMM
Assalamualaikum wbt Alhamdulillah, pada 20-21 Dis 2014 geng-geng Politeknik Merlimau Melaka batch 2004 dapat berkumpul..:) Diam x diam dah 10 tahun dah berlalu.. Tahun lepas kami buat perjumpaan di Port Dickson, tahun ini kami buat small reunion di Melaka.....
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Resepi : Kek Ais Krim (Ice Cream)
Hari Rabu haritu birthday teamate wa yang ke 29th, kebetulan harini Cik Mira [salah seorang boss kat opis] nak belanja karaoke kat Alamanda, so wa buat keputusan untuk sambut sekali birthday Emma.. Kebetulan 2,3 minggu lepas wa ade tertengok cara-cara buat ...
Add a comment...

Post has attachment
Reefa Vs Game
Reefa dan game bukanlah perkara yang asing.. Dulu wa gilakan game FarmVille kat FB, siap beli laptop baru lagi semata-mata nak layan game ni.. Now semuanya dihujung jari, maka wa memang xdapat dipisahkan langsung dengan game.. xde game macam xlengkap hidup ...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded