Profile cover photo
Profile photo
aisy haiqal
38 followers -
Make it awesome 🐳
Make it awesome 🐳

38 followers
About
aisy's posts

Post has attachment
Aisy, Melukis dan Whiteboard...
assalamualaikum... aisy kata itu dia... hokey..memula aku tengok eh...itu bulu mata ke kening... dlu dia suka lukis gambar orang dari jauh... dengan rumah, pokok dan kolam ikan... imiginasi dia nak rumah ada kolam ikan letew... hamboi... sekarang dah boleh ...

Post has attachment
Yakinlah...
assalamualaikum... yakinlah rezeki itu daripada Allah...

Post has attachment
Kisah Gajah Dan Semut...
ok ni mmg aku gelak guling cam gajah tu jugak... s

Post has attachment
Agreed !!
assalamualaikum.. yup...aku totally agreed with this... sebab im kinda like dis... kawan2 mmg setakat dalam whatsapp n fb sahaja... reunion pon dalam whatsapp saja la.. jarang mmg jarang teramat nak melepak king dengan kawan2... first is... aku rasa banyak ...

Post has attachment
gosh!! im envy dis granma!!!
assalamulaikum... sila tengok pic kat bawah ni... pergh sangat kan... agak censored utk blog aku... tapi tetap aku upkan jugak... pergh sangat body dia kan.. ala2 sweet 17... padahalll dah 59 tahun... sure kita mmg tak tau la berapa banyak dia duk cucuk2 ta...

Post has attachment

Post has attachment
#throwback Pasir Gudang Singapore Race!!
assalamulaikum... mengambil masa yang lama utk update... thats y i put it as throwback... en. hubby terlibat dlm satu acara kat pasir gudang... assn...singapore race amende tak hingat... lama dah kot...bulan may aritu... dah dapat stiker2 utk ditampal kat k...

Post has attachment

Post has attachment
Arief 3rd Birthday!!
assalamualaikum... pergh berhabuk bersawang... bz memanjang menyebabkan idok sempat menghupdate... citer pasal birthday arief haiqal 24.09.2015.. theme : ironman goodies bag.. pakai paperbag kertas je... pastu tambar stiker.. senang... dalam tu pun simple j...

Post has attachment
Saka Bila AF - Im Gonna Lose You...
Assalamualaikum... dek terlalu suka dengan si bila AF ni... tertengok pulak persembahan suku akhir dia dengan sharul AF betul kata ramli ms dia ada saka... aku dengan secara tiba2 terjatuh cinta dengan lagu ni... korang layan la lirik dia yang romantik abes...
Wait while more posts are being loaded