Profile cover photo
Profile photo
TiNaTaKesHi TiNa
51 followers
51 followers
About
Communities and Collections
View all
Posts

Post has attachment
amalan untuk hamil dan tanda-tanda awal hamil
Assalamualaikum wbt atas permintaan ramai, saya postkan ape amalan saye untuk hamil kali ni..mcm saye ckp dlm post yang lepas, saye mmg xambil ape2 ubat doc pon cycle aritu..semua based on organic herbs sahaja..disebabkan saye penghidap PCOS mild..boleh ovu...
Add a comment...

Post has attachment
tanda-tanda anda mungkin penghidap PCOS
Assalamualaikum wbt sila bace entry ini untuk tahu ape itu PCOS ye :) ok, tanda-tanda yang perlu anda check pada diri anda untuk tahu samada anada PCOS atau tidak : 1. kitaran haid tidak normal 2. kitaran haid tidak berkitar..means, anda boleh tidak datang ...
Add a comment...

Post has attachment
ForexTradingStrategies4u.Com
ForexTradingStrategies4u.Com
forextradingstrategies4u.com
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Fenwick Theme
Assalamualaikum wbt Fenwick ni mcm pavilion kat KL..cukup describe sbb malas nak type bebanyak haha..ok nak share theme die utk Christmas tahun ni..die buh kat depan mall die..tahun ni theme Alice in WOnderland..sangat superb okey.org beratur kot nak tgk..
Fenwick Theme
Fenwick Theme
tinatakeshi.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Trip to Tynemouth
Assalamualaikum wbt Minggu hari tu ajak incek suami ke Tynemouth..ape ade kat
sana? Ade istana lama n terletak kat seaside..gile x excited nak tgk
beach mat saleh. .hehe Pegi sana pagi..kul 10 pagi dah naik train..naik train £4
saje sorg..n kanak2 xyah b...
Trip to Tynemouth
Trip to Tynemouth
tinatakeshi.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded