Profile cover photo
Profile photo
Rizuan Karim
16 followers
16 followers
About
Posts

Post has attachment
Lama Dah
Assalamualaikum, Lama dah tak kemaskini blog ini. Hampir 2 tahun tiada kemaskini dari blog ini. Insyaallah saya akan hidupkan semula blog ini jika ada masa. Ketemu kita nanti
Add a comment...

Post has attachment
Fluffy Luffa - Produk Panas Tapi Dihentikan Jualan
Entah kenapa produk panas sabun Fluffy Luffa terus menghentikan keluarannya. Untuk pengetahuan anda, produk ini memang laku keras di eBay. Adalah menjadi satu kerugian besar syarikat yang menghasilkan sabun ini terus menghentikan keluaran sabun ini. Mungkin...
Add a comment...

Post has attachment
Belajar Google Adwords
Kini aku mula berjinak-jinak nak belajar mengenai Google Adwords. Disebabkan ia juga benda penting perlu dikuasai oleh usahawan internet. Tanpa iklan, bagaimana orang kenal akan kewujudan perniagaan kita.  Kebanyakkan orang mencari sesuatu di enjin carian G...
Add a comment...

Post has attachment
Berjaga Malam
Aku kini lebih kerap berjaga malam disebabkan mencari idea barang apa perlu dijual di eBay. Menjadi kebuntuan bagi aku kerna setiap kali aku listing di eBay, pasti tiada siapa mahu beli. Mungkin ada kesilapan di mana-mana yang perlu aku perbaiki. Sekarang a...
Add a comment...

Post has attachment
Boleh Ke Berniaga Di Shopee?
BOLEH KE BERNIAGA DI SHOPEE? Boleh je berniaga di Shopee tapi.... Ada tapinya.. Kena ada modal sendiri dulu. Kalau tak ada modal sendiri, tak payah nak berangan nak berniaga di Shopee. Sebab apa? Sebab Shopee ini ada Buyer Protection. Duit yang dibayar oleh...
Add a comment...

Post has attachment
Jual Hotwheels, Dapat RM194
Alhamdulillah barang Hotwheels sampai ke destinasi. Lega rasanya. Ingatkan ada masalah. Sebabnya lupa nak isi maklumat di belakang sampul Flexipack. Mana tau kena pulang semula ke. Mujurlah pembeli ni boleh toleransi. Tiap-tiap hari dia mesej aku barang dah...
Jual Hotwheels, Dapat RM194
Jual Hotwheels, Dapat RM194
rizuan-xy.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Ezywire MPOS - Payment On The Go
Anda seorang peniaga? Tak kisah anda berniaga apa jenis perniagaan pun.  Tauke kedai makan, pemilik car wash, stokis jual barang kecantikkan, Upline MLM, tauke sewa kereta,mekanik kereta atau apa-apa sahaja tauke bisnes apa pun. Pastinya ada sedikit masalah...
Ezywire MPOS - Payment On The Go
Ezywire MPOS - Payment On The Go
rizuan-xy.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Waktu Tidur Tuah
Sekarang ni Tuah dah tak tidur pada waktu Maghrib. Sebelum ni kami ibubapa kena tidurkan dia pada waktu Maghrib. Tidur dalam setengah jam lepas tu pukul 10 tak 'sharp' kami akan cuba tidurkan dia.   Bagusnya Tuah ni dia jarang berjaga malam. Jika ada pun me...
Add a comment...

Post has attachment
Tolonglah Wahai Lelaki
Pukul 5.15 pagi tadi isteri aku bangun untuk menyediakan bubur untuk anak aku manakala aku pula jaga anak yang sedang tidur. Kami tidur berasingan sebab nak bagi budak berTuah tu tidur sama dengan ibunya. Aku tidur beralaskan toto narita Amran manakala iste...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded