Profile cover photo
Profile photo
ayam kmp
1 follower
1 follower
About
ayam's posts

Post has attachment
Matawang kangkung?
Ada jugak yang berani buat macam ni. Beli kopi O guna sayur kangkung. Tauke kedai artisancoffeebar.. Beli kopi O dengan kangkung Cuba tengok video ni.. Ini semua gara-gara Perdana Menteri Dato Najib suruh puji kerajaan sebab harga kangkung turun. Siap ada r...

Post has attachment
Sibuk
Sibuk berniaga sampai terlupa pasal blog. Oklah update sikit buat pembaca blog ni. Baru-baru ni kitorang terima tempahan buat nasi berani (briyani) untuk party Tahun Baru Cina di Taman Setia Indah. Ok cukuplah setakat ni, insyaAllah kitorang update lagi aka...

Post has attachment
Mungkin tidak
Mungkin tidak? Mungkin tak jadi pergi Singapore.. Hari tu pergi Jabatan Imigresen kat Setia Tropika nak buat passport tapi ada masalah sikit. Isteri saya orang sabah so kalau setakat tunjuk ic dengan bagi gambar je memang tak boleh. Pegawai tu kata kene tun...

Post has attachment
Cuti 2 hari
Terpaksa cuti 2 hari. Hari pertama tak berapa sihat. Hari kedua nak buat passport sebab nak pergi Singapore ada majlis kahwin saudara hujung bulan Disember ni. Singapore Kitorang minta maaf pada customer yang dah biasa beli dengan kitorang. InsyaAllah esok ...

Post has attachment
Nasi Lemak 2 kali
Kejadian hari ini agak unik.. Sebelum cerita pasal kejadian hari ini jom tengok menu baru kitorang. Pernah baca entri "Nasi Lemak Nusantara" ? Masih lagi Nasi Lemak Nusantara tapi kitorang bagi customer buat pilihan lauk sendiri. Puyuh goreng Telur puyuh ta...

Post has attachment
Wordless Wednesday


Post has attachment
Nasi Lemak Nusantara
Pernah dengar nasi lemak nusantara? Produk dari kami khas untuk anda semua. Apa-apa hal mari kita tengok dulu perbezaan nasi lemak biasa dengan nasi lemak nusantara. Yang ini nasi lemak biasa je.. Nasi Lemak biasa Sekarang mari cuba tengok yang ini pulak......

Post has attachment
Naget Ayam KMP
Naget Ayam KMP Ada lagi produk baru kami iaitu Naget(Nugget) Ayam KMP. Keunikan naget kami 100% ayam. Memang berbeza dari naget ayam di pasaran. Biasa beli naget 3 keping RM1.00 kat pasar? Atau beli yang frozen nugget je? Kali ni try Naget Ayam KMP pulak. H...

Post has attachment
Harga Ayam KMP
Harga Ayam KMP bergantung pada saiznya. Ada 2 jenis perisa buat masa ni iaitu "Original" dan "Hot and Spicy". Kecil = RM3.50 Besar = RM5.00 Produk baru kami, kentang baji. Tak tau kentang baji? Orang putih panggil potato wedges. 1 cup potato wedges = RM1.00...

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded