Profile cover photo
Profile photo
rose mary
5,799 followers -
MOTTO: CINE SUNT...?
MOTTO: CINE SUNT...?

5,799 followers
About
Posts

Post is pinned.Post has attachment
Armonie...
Acesta să fie cuvântul de ordine care să ne stăpânească inimile și viețile. Nu avem voie să fim altfel decât plini de pace. Pentru că succesul își face loc acolo unde armonia și liniștea predomină. Pentru că o minte relaxată, plină cu gânduri pozitive găsește rapid soluții. Pentru că un suflet odihnit și împăcat se regenerează mai repede decât unul măcinat de griji și tulburat de întrebări. sursa: Dincolo de vise
Va doresc o zi binecuvantata alaturi de cei dragi. Pupici...
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Poti incerca si tu...
Add a comment...

Post has attachment
De la mine numai gânduri bune si frumoase, zi de weekend
cu multa caldura in suflet, de la Dumnezeu tot ce va doriți.
Mulți pupici..... Cu drag Rosemary
____________░▒░
___________░▒▒▒░
_________▒░▒░▒░▒
________▒░░░▒░░░▒
______▒▒░░░▒░░░░▒
____▒▒░░░░▒░░░░░▒
█_▒▒░░░░▒░░░░░░▒
██▒░░░░▒▒░░░░░░▒█
██▒░░░▒▒▒░░░░░▒ █ █
█_██░░▒▒▒█░░░░▒ █ ██
████░░████░░░░░███
_██████████░░░████
__███████████████
___█████████████
____█_██_██_███___█
______█ ██ _██__███
_███ ██ █ █████
███▓██__██ ███▓██
████▓██_██ ███▓██
__████▓██ ██_██▓███
____██▒▒▒_██_█████
_____▒░░░▒██_███ ▒▒▒▒
____▒░░░░░▒████▒▒░░░▒
____▒░░░░░░▒█▒░░░░░░░▒
_▒▒░░░░░░▒▒▒▒▒▒░░░░░▒
▒░░░░░░░▒▒▒▒▒▒▒▒░░░░▒
▒░░░░░░▒░▒▒▒▒▒▒░░░░░▒
_▒▒▒▒▒▒░░▒░▒░░▒▒▒▒▒▒
___▒░░░░░▒██▒░░░▒▒
_▒░░░░░░▒_██_▒░░░░▒
▒░░░░░░▒__██__▒░░░░▒
▒░░░░░▒___██___▒░░░░▒
_▒░░░▒____██____▒░░░▒

😴🌹😴🌺😴🌸😴🌹😴🌺🌹😴🌺😴
Animated Photo
Add a comment...

Post has attachment
Rugaciunea Imparate ceresc

Imparate ceresc, Mangaietorule, Duhul Adevarului, Cel ce pretutindenea esti si toate le plinesti, Vistierul bunatatilor si Datatorule de viata, vino si Te salasluieste intru noi, si ne curateste pe noi de toata intinaciunea, si mantuieste, Bunule, sufletele noastre. Amin

Iata rugaciunea catre Sfantul Duh cea mai raspandita in Biserica Ortodoxa. Nu se incepe nici o lucrare importanta, nici in biserica, nici in lume, inainte de a o spune.

In Biserica, ea este rugaciunea care introduce orice alta rugaciune, pentru ca orice rugaciune adevarata se face in suflarea Duhului. "Insusi Duhul vine in ajutorul slabiciunii noastre, caci noi nu stim sa ne rugam cum trebuie, ci insusi Duhul se roaga pentru noi cu suspine negraite (Rom.

8, 26). Sunt cuvinte importante pentru rugaciunea noastra intr-o lume in care numai Duhul poate sa uneasca vazutul cu nevazutul care, spune Maxim Marturisitorul, trebuie sa se simbolizeze reciproc .
https://www.crestinortodox.ro/sfaturi-duhovnicesti/rugaciunea-imparate-ceresc-141902.html

🙏🙏🙏
Rugaciune cand intri in biserica

Pasind inlauntru, fa-ti semnul Sfintei Cruci si, alungand toate grijile desarte, cu mare evlavie rosteste aceasta rugaciune:

Veselitu-m-am de cei ce mi-au zis: in casa Domnului voi merge. Iar eu intru multimea indurarilor Tale, Doamne, voi intra in casa Ta,- inchina-ma-voi in biserica Ta cea sfanta,- Doamne, povatuie-ste-ma cu dreptatea Ta, pentru vrajmasii mei indrepteaza inaintea Ta calea mea, ca fara alunecare sa preaslavesc o Dumnezeire: pe Tatal si pe Fiul si pe Sfantul Duh, acum si pururea si in vecii vecilor. Amin.
🙏🙏🙏
Rugaciune la icoana Mantuitorului

Preacuratului Tau chip ne inchinam, Bunule, cerand iertare gresalelor noastre, Hristoase Dumnezeule, ca de buna voie ai primit a Te sui cu trupul pe cruce ca sa scapi din robia vrajmasului pe cei ce i-ai zidit. Pentru aceasta, cu multumita strigam Tie: pe toate le-ai umplut de bucurie, Mantuitorul nostru, Carele ai venit sa mantuiesti lumea. Amin.

🙏🙏🙏
Rugaciune la icoana Maicii Domnului

Nascatoare de Dumnezeu, ceea ce esti izvorul milei, invredniceste-ne si pe noi milostivirii tale. Cauta spre robul tau cel pacatos. Arata-ti puterea, ca intotdeauna. Caci nadajduind intru tine iti strigam, cum oarecand ti-a strigat Gavriil, mai-marele voievod al celor fara de trup: bucura-te!

🙏🙏🙏
Rugaciune la iesirea din Biserica

Doamne, Dumnezeul meu, Tie-Ti incredintez toata viata mea si pe Tine Te rog: apara-ma, mantuieste-ma si fa-ma partas indurarii Tale, da-mi indreptare vietii si purtare inteleapta, daruieste-mi sfarsit crestinesc, cinstit si pasnic si ma fereste de toata rautatea si bantuirea potrivnicului. Iar in ziua temutei Tale judecati sa-mi fii bland mie, robului Tau, si sa ma numeri cu oile cele alese de-a dreapta Ta, ca impreuna cu acestea sa Te slavesc in veci. Amin. https://www.crestinortodox.ro/rugaciuni/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Cuvântul lui Dumnezeu denumeşte aspiraţia
spre bogăţie ca deşertăciune şi goană după vânt.
Odată nu va mai rămâne nimic din toată bogăţia.
Unde găsesc realizarea deplină şi sensul
adevărat al vieţii? La Acela care spune:
„Veniţi la Mine, toţi cei trudiţi şi împovăraţi,
şi Eu vă voi da odihnă.“
█▀▀(¯`v´¯)▀▀▀
▀▀▀(¯`(❤)¯)▀ BISOUS
▀▀▀❀(.^.)))▀▀▀¯¯¯¯❀❀
NOAPTE BUNA, VISE FRUMOASE!
❀:❀❀¯¯¯¯:❀:-¯¯¯¯-:❀:-¯¯¯¯❀❀❀
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Extraordinar de frumos spus! Esența credinței spusă în 2 minute. Acest filmuleț chiar merită distribuit. Poate ne aducem aminte că suntem oameni!

Fanatismul religios nu este admis! Sa nu credeti ca fanaticii sunt oameni credinciosi! Este o mare inselare! In momentul in care le vezi pe toate imbrobodite si cu fustele pana-n pamant dar pline de draci si de rautate si ele o fac pe fanaticile! Nu-s fanatice! Sunt perverse!

Nu-ti cere nimeni sa mananci trei graunte pe zi sau sa dormi in genunchi pe coji de nuca. Sau sa faci metanii pana faci aprindere pulmonara si sa faci inchinaciuni pana faci tasare de coloana. Nu! Iti cere inima buna! Trebuie sa ai inima buna, spune Scriptura si asa spune Dumnezeu: Eu mila voiesc si nu jertfa! Si ce vreti sa va faca oamenii voua, aceea sa le faceti voi lor.
http://ortodoxia.me/extraordinar-de-frumos-spus-esenta-credintei-spusa-in-2-minute-acest-filmulet-chiar-merita-distribuit-poate-ne-aducem-aminte-ca-suntem-oameni/
https://www.facebook.com/pcalistrat/videos/587771948031450/
Add a comment...

Post has attachment
Băutura cu ŢELINĂ şi LĂMÂIE topeşte grăsimea din jurul taliei şi scade riscul de îmbolnăvire

Ţelina şi lămâia ajută la detoxifiere, previn depunerea de grăsimi pe artere şi implicit, apariţia bolilor de inimă.

De asemenea, ele sunt un duo perfect atunci când vine vorba de stimularea digestiei şi arderea depozitelor de grăsimi.

Grăsimea din jurul taliei, risc de îmbolnăvire

Grăsimea din jurul taliei a fost asociată de către cercetători cu depunerea grăsimii pe organele interne, declanşarea diabetului zaharat şi înregistrarea unui nivel ridicat de colesterol, asociat cu o serie de afecţiuni precum hipertensiune şi infarct miocardic.

De aceea, este important să scăpăm de stratul de grăsime din jurul taliei nu doar pentru a ne îmbunătăţi forma fizică, dar şi pentru a ne minimaliza riscurile de îmbolnăvire.

Băutura naturală preparată cu ţelină şi lămâie este un foarte bun adjuvant în curele de slăbire, deoarece:

stimulează digestia;
ajută la eliminarea excesului de lichid din întregul organism;
grăbeşte arderea grăsimilor;
reduce celulita;
ajută la scăderea în greutate.

Bautura cu telina si lamai grabeste arderea grasimilor

Băutură din ţelină şi lămâie pentru slăbit

Ingrediente

400 g rădăcină de ţelină
1 kilogram de lămâi
Mod de preparare

Rădăcina de ţelină se spală, după care se dă pe răzătoarea mare, cu tot cu coaja bogată în vitamine. În continuare, se iau lămâile, se spală, iar coaja rasă se adaugă peste rădăcina de ţelină.

Peste ele se toarnă aproximativ 2 litri de apă. Se pune totul să fiarbă la foc mic, timp de 20-30 de minute, după care conţinutul se lasă la răcit vreme de 5-6 ore. După acest interval de timp se adaugă în lichid sucul proaspăt stors de la lămâi.

Se amestecă bine, apoi se strecoară lichidul şi se păstrează într-o sticlă închisă la culoare, la frigider.

Mod de administrare

Sucul se consumă ca atare sau se poate dizolva cu apă. Din acest suc se beau câte 100 ml, de 3 ori pe zi, înainte de mesele principale, în cure de 2 săptămâni. Dacă amestecul este prea acru, se poate dilua cu apă în proporţii egale (jumătate-jumătate).

Sucul de lămâie: Are efect purgativ, stimulează digestia. Datorită conţinutului ridicat de vitamina C, acesta este şi un puternic antioxidant, grăbeşte arderea grăsimilor şi reduce celulita.

Rădăcina de ţelină: Are efecte diuretice, ajutând la eliminarea excesului de apă din ţesuturi şi la controlul apetitului alimentar (substanţele din coaja ţelinei reduc apetitul pe termen lung).http://topremediinaturiste.ro/
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded