Profile cover photo
Profile photo
Sayangku Zie
668 followers -
SayangkuZie
SayangkuZie

668 followers
About
Posts

Post has attachment
Day 2 Di Danau Toba ke Berastaghi
Pagi di Danau Toba, Internasional Cottage Parappat, Sejuk gila kami malam tu memng tidur tak payah berekon bagai, memang sejuk sampai ketulang... bangun pagi auuu macam tak mau mandi... tapi nak ke destinasi seterusnya kenalah bangun awal bersiap...  Perman...
Day 2 Di Danau Toba ke Berastaghi
Day 2 Di Danau Toba ke Berastaghi
sayangkudinadania.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Sayangku Zie commented on a post on Blogger.
tak pernah ke bukit gambang,, dulu pernah nak kesisni tapi ada aral so tak sampai lagi, seronok jga ye aktiviti disini kan...
Add a comment...

Post has attachment
Masjid Beijing Rantau Panjang Kelantan
Jika melalui jalan utama menuju ke Kompleks Kastam, Imigresen dan Kuarantin (CIQ) Rantau Panjang, di sini, mata pasti tertumpu kepada sebuah bangunan merah berbumbung melengkung yang kaya dengan seni bina Cina purba. Bangunan tersebut adalah Masjid Jubli Pe...
Masjid Beijing Rantau Panjang Kelantan
Masjid Beijing Rantau Panjang Kelantan
sayangkudinadania.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
Rantau Panjang Kelantan
Alhamdulillah kami tiba di Kelantan dengan selamatnya, sampai dalam jam 5 pagi wah gitew, en Husben ai memang suka bertolak malam-malam, tapi malam tu hujan renyai-renyai ya Ampun jalan dia memang kelam, dan kabus tebal, memang tak digalakkan pergi malam ye...
Rantau Panjang Kelantan
Rantau Panjang Kelantan
sayangkudinadania.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
Resipi Whoopie Pie
Whoopie Pai.. Ya ampunnn sedap ya amat... Dah lama cari resipi ni akhirnya dapat jugak itupun dari Page Azlina Ina... terima kasih cikgu... Dah dapat merasa Whopie Pie yang enak dan sangat sedap ni. Mula mula dapat tu balik kerja tu terus cuba... tak sempat...
Resipi Whoopie Pie
Resipi Whoopie Pie
sayangkudinadania.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
The Top Komtar Penang Tengok Dinasor
Cuti sekolah tahun ni mama tak bawa depa pi mana-mana mma pun kalut nak closing account so Dina dan Dania mama hantar pi rumah MIL dekat 3 minggu depa dua dok sana, Pastu minggu akhir tu kami dah pi ambil depa dua sebab minggu krismas tu kami nak pi Pulau h...
The Top Komtar Penang Tengok Dinasor
The Top Komtar Penang Tengok Dinasor
sayangkudinadania.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
SEGMEN #JMBELOG : HANG MAI MANA ?
Tengah lapang tetiba nampak pulak banner ni, merajinkan diri setelah sekian lama menyepi...  Akak mai dari Kedah . Satu geng dengan JM lah..  Jom join. SEGMEN #JMBELOG : HANG MAI MANA ?  / JM buat segmen ini sebab JM nak tahu  sahabat blogger asal dari mana...
SEGMEN #JMBELOG : HANG MAI MANA ?
SEGMEN #JMBELOG : HANG MAI MANA ?
sayangkudinadania.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
Sayangku Zie commented on a post on Blogger.
Add a comment...

Post has attachment
Dari Medan Ke Danau Toba
Jarak
perjalanan nak ke Parapat ambik masa lebih kurang 6 jam..huhuhu..jenuh kematu la vontot kami.. . kami akan berhenti2 jugak la.. sebab dalam
perjalanan ke sana kami akan singgah untuk lunch kat Permatang Siantar dan
jugak singgah membeli kacang2 di Ked...
Dari Medan Ke Danau Toba
Dari Medan Ke Danau Toba
sayangkudinadania.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
Trip Ke MEDAN Part 1
Akhirnya jadi juga trip kami ke Medan, Kami bertolak hari Khamis  3 Nov 2016 jam 9 Malam kerana jadual penerbangan telah bertukar so jadinya Flight kami yang terkhir hari tu so dalam jam 12.45 so apa lagi mata panda lah kami malam tu.. menunggu flight malam...
Trip Ke MEDAN Part 1
Trip Ke MEDAN Part 1
sayangkudinadania.blogspot.my
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded