Profile cover photo
Profile photo
Sayangku Zie
667 followers -
SayangkuZie
SayangkuZie

667 followers
About
Sayangku Zie's posts

Post has attachment
Sayangku Zie commented on a post on Blogger.
tak pernah ke bukit gambang,, dulu pernah nak kesisni tapi ada aral so tak sampai lagi, seronok jga ye aktiviti disini kan...

Post has attachment
Masjid Beijing Rantau Panjang Kelantan
Jika melalui jalan utama menuju ke Kompleks Kastam, Imigresen dan Kuarantin (CIQ) Rantau Panjang, di sini, mata pasti tertumpu kepada sebuah bangunan merah berbumbung melengkung yang kaya dengan seni bina Cina purba. Bangunan tersebut adalah Masjid Jubli Pe...

Post has attachment
Rantau Panjang Kelantan
Alhamdulillah kami tiba di Kelantan dengan selamatnya, sampai dalam jam 5 pagi wah gitew, en Husben ai memang suka bertolak malam-malam, tapi malam tu hujan renyai-renyai ya Ampun jalan dia memang kelam, dan kabus tebal, memang tak digalakkan pergi malam ye...

Post has attachment
Resipi Whoopie Pie
Whoopie Pai.. Ya ampunnn sedap ya amat... Dah lama cari resipi ni akhirnya dapat jugak itupun dari Page Azlina Ina... terima kasih cikgu... Dah dapat merasa Whopie Pie yang enak dan sangat sedap ni. Mula mula dapat tu balik kerja tu terus cuba... tak sempat...

Post has attachment
The Top Komtar Penang Tengok Dinasor
Cuti sekolah tahun ni mama tak bawa depa pi mana-mana mma pun kalut nak closing account so Dina dan Dania mama hantar pi rumah MIL dekat 3 minggu depa dua dok sana, Pastu minggu akhir tu kami dah pi ambil depa dua sebab minggu krismas tu kami nak pi Pulau h...

Post has attachment
SEGMEN #JMBELOG : HANG MAI MANA ?
Tengah lapang tetiba nampak pulak banner ni, merajinkan diri setelah sekian lama menyepi...  Akak mai dari Kedah . Satu geng dengan JM lah..  Jom join. SEGMEN #JMBELOG : HANG MAI MANA ?  / JM buat segmen ini sebab JM nak tahu  sahabat blogger asal dari mana...

Post has attachment
Sayangku Zie commented on a post on Blogger.
Best ada lama utk berkebun

Post has attachment
Dari Medan Ke Danau Toba
Jarak
perjalanan nak ke Parapat ambik masa lebih kurang 6 jam..huhuhu..jenuh kematu la vontot kami.. . kami akan berhenti2 jugak la.. sebab dalam
perjalanan ke sana kami akan singgah untuk lunch kat Permatang Siantar dan
jugak singgah membeli kacang2 di Ked...

Post has attachment
Trip Ke MEDAN Part 1
Akhirnya jadi juga trip kami ke Medan, Kami bertolak hari Khamis  3 Nov 2016 jam 9 Malam kerana jadual penerbangan telah bertukar so jadinya Flight kami yang terkhir hari tu so dalam jam 12.45 so apa lagi mata panda lah kami malam tu.. menunggu flight malam...

Post has attachment
Exam Terakhir
Lama dah nak buat entry ni tapi oleh kerana kekangan masa so tergendalalah.  dengan mood happy yang teramat hari ni Sabtu 3hb Dis dan 4 Disember 2016 aku dan kengkawan telah tamat belajar.. yeeeeha... happy sangat.. exam last paper kali ni memang rasa nak t...
Wait while more posts are being loaded