Profile cover photo
Profile photo
VOLONTERSKI CENTAR ZAGREB
8 followers
8 followers
About
VOLONTERSKI CENTAR ZAGREB's posts

Post has attachment
[VOLONTERSKI OSKAR 2016.] Jeste li već glasali za naše finaliste? Martina Hodinj, Matej Ilić Buljan i Marijana Jergović troje je odabranih finalista natječaja Volonterski Oskar! Obavezno pročitajte njihove inspirative volonterske priče i dajte glas onoj koja vas najviše dotakne :D

Ove godine već imamo jednu dobitnicu i prije same dodjele. Povjerenstvo je odlučilo dodijeliti posebnu nagradu za životno djelo Mariji Fulgosi, volonterki Katoličke udruge Kap dobrote i to izvan redovne kategorije, a za njen 3 desetljeća dug volonterski angažman u zajednici. Za nju ne možete glasati, ali ćete također moći pročitati njenu volontersku priču.

U sljedećim tjednima ćemo vas malo bliže upoznati sa svima njima. Ne zaboravite, glasati možete do 19.2. na internet stranici nagrade.
http://www.oskar.vcz.hr/oskar/
Photo

Post has attachment
Počela je groznica Volonterskog Oskara 2016. :D
Jučer su završile prijave za nagradu za naj volontera/ku grada Zagreba u 2016. godini! Zaprimili smo 23 prijave i ujedno 23 predivne tople priče o volonterima - junacima naše zajednice. Sada slijedi prvi krug natječaja pa pozorno pratite novosti, uskoro će nam trebati i vaša pomoć ;)

http://www.vcz.hr/info-pult/novosti-i-dogadjanja/23-volonteraki-nominirano-za-nagradu-volonterski-oskar-2016/
Photo

Post has attachment
Dragi naši,
želimo vam sve najbolje za blagdane: puno vrijednih volontera i volonterskih sati, kvalitetnih volonterskih pozicija, nasmijanih lica i zadovoljnih pojedinaca te uspješan početak 2017. godine!

VCZ ured bit će zatvoren od 26. prosinca 2016. do 3. siječnja 2017. godine zbog korištenja blagdanskog odmora. Prvi radni dan bit će srijeda, 4. siječnja kada ćemo ponovno biti dostupni za vaše upite i posjete.

Budite nam (volonterski) aktivni i radosni, vidimo se u novoj godini :)
Photo

Post has attachment
Dragi organizatori volontiranja, VCZ je danas raspisao natječaj za nagradu Volonterski Oskar 2016., što znači da do 18. siječnja imate priliku nominirati svoje volontere i time nagraditi njihov doprinos vašoj organizaciji.

Puni tekst natječaja i prijavni obrazac možete potražiti na stranici natječaja: http://www.oskar.vcz.hr/…/nagradite-svoje-volontere-nomina…/

S veseljem očekujemo vaše prijave :D
Photo

Post has attachment
Povodom obilježavanja Međunarodnog dana volontera, Volonterski centar Zagreb je u ponedjeljak, 5.12.2016. organizirao Volonterijadu - tradicionalnu proslavu na kojoj okupljamo sve vrijedne pojedince koji zajedno s nama ostvaruju viziju VCZ-a: stvoriti društvo u kojem je volonterstvo pokretačka snaga aktivne, odgovorne i humane zajednice.
Za fotografije s Volonterijade zaslužan je naš dragi foto-volonter Goran Kovačević - Kova. Hvala <3
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
08.12.2016.
18 Photos - View album

Post has attachment
Drage volonterke i volonteri,
HVALA što njegujete vrijednosti solidarnosti, humanosti, tolerancije i prihvaćanja različitosti.
HVALA što širite duh volonterstva i činite svijet boljim mjestom za život!
HVALA što pletete živu društvenu mrežu i omogućujete autentičnu povezanost među ljudima.
HVALA svima vama kojima je volontiranje postalo stil života……i koji ustrajno hodite i svladavate brojne prepreke i predrasude u današnjem društvu!
HVALA :) :) :)
Sretan vam Međunarodni dan volontera/ki!
#GlobalApplause - Give volunteers a hand
Photo

Post has attachment
Dragi koordinatori, sretan vam Međunarodni dan koordinatora volontera! #IVMDay16
Želimo vam reći HVALA i motivirati vas da s još većom predanošću i žarom, kroz menadžment volontera, nastavite mijenjati zajednicu u kojoj živimo nabolje.

http://vcz.hr/info-pult/novosti-i-dogadjanja/koordinatori-sretan-vam-medjunarodni-dan-koordinatora-volontera/

Photo

Post has attachment
INA je jedna od onih tvrtki koja ima već bogato iskustvo u volontiranju poslovnog sektora te koja već godinama kroz volontiranje djeluje u zajednici i pritom osnažuje svoj kolektiv. Pročitajte što o petogodišnjem djelovanju INA-inog Kluba volontera kaže njihov voditelj Neven Pavao Poklepović.

http://www.vcz.hr/volonteri/crtice-iz-volonterskog-zivota/ina-volontira-stvaranje-novih-i-trajnih-vrijednosti-u-zajednici/
Photo

Post has attachment
Centar za mirovne studije vas poziva da se priključite njihovom Klubu volontera u sklopu programa Borba protiv rasizma, ksenofobije i etničkog ekskluzivizma. Ako vas zanimaju teme migracija i azila, prijaviti se možete do 20. listopada. Više informacija pročitajte ovdje:
http://vcz.hr/lokalno-volontiranje/izdvojeni-projekti/prikljucite-se-klubu-volontera-centra-za-mirovne-studije/

Post has attachment
Konačno je vrijeme da vam predstavimo našeg dragog IT volontera Krešu koji se od početka godine brine da nas računala slušaju :D
O volontiranju za VCZ kaže: "Sudba je povezala VCZ i mene krajem 2015. kad sam odlucio početi volontirati, sasvim slučajno sam došao baš u Volonterski centar Zagreb. Ja sam zadužen sam za sve vezano uz računala i popratnu opremu. Ekipa je poprilično cool, pa se često zezamo u pauzama od brisanja virusa koje su si sami uspjeli staviti."
Photo
Wait while more posts are being loaded