Profile cover photo
Profile photo
Art People
51 followers
51 followers
About
Posts

Post has attachment
**
Sarapan pagi penting untuk memberi kan kita tenaga sebab kalau ada tenaga senang kita buat kerja. Kebetulan hari ni kat rumah ada pisang yang dah nak masak.Jadi akak buat Pisang rebus Kelapa parut pagi kelmarin.Yang ni selalunya orang lama lama yang pernah ...
Shima Phantomhive
Shima Phantomhive
hashimamohdsalim.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Resepi Kuih Loyang
Assalamualaikum..Kuih loyang  ni setengah negeri panggil kuih goyang,kalau di Kelantan kuih sarang tebuan..tapi rasa dengan rupa adalah sama.Ada yang bentuk acuan bercorak bunga yang complicated ,ada yang bentuk simple dan halus. Bahan kuih ni tak banyak ta...
Add a comment...

Post has attachment
DIY CLEAN HOUSE
Hi Guys..Assalamualaikum readers..Here I will give to you few tips to clean your house that actually work for me yesterday..I have done a massive cleaning mission all around my house which use only 4 ingredients that you already had in your kitchen with onl...
DIY CLEAN HOUSE
DIY CLEAN HOUSE
hashimamohdsalim.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
Jom menabung
Jom Menabung Duit Hijau Dan Oren
Jom Menabung Duit Hijau Dan Oren
hashimamohdsalim.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Jom Menabung Duit Hijau Dan Oren
Assalamualaikum..tau tak apa maksud si hijau dan si oren ia adalh RM 5 dan RM 20.Caranya amat mudah. HARAMKAN! Kita haramkan pengunaan duit lima ringgit dan rm 20.Kalau tak mampu try simpan duit RM 5 sahaja dalam tabung. Bagi terlebih kaya.. Simpan RM 5 dan...
Jom Menabung Duit Hijau Dan Oren
Jom Menabung Duit Hijau Dan Oren
hashimamohdsalim.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
THE BEGINNING OF MY FIRST JOURNEY..
Ujian Dari Allah
Ujian Dari Allah
hashimamohdsalim.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Ujian Dari Allah
Assalamualaikum.Time temuduga kat uitm Merbok tu nampak macam tak ada harapan nak masuk universiti sebab dengan ujian melukis susah and interview pun susah... Bayangkan lah..aku yang dari science class terus lompat ke bahagian seni and Mau aku tak fell down...
Ujian Dari Allah
Ujian Dari Allah
hashimamohdsalim.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Tips dan Ciri Bentuk Badan HOUR GLASS
Tips dan Ciri Bentuk Badan HOUR GLASS
hashimamohdsalim.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Tips dan Ciri Bentuk Badan HOUR GLASS
Assalamualaikum...malam ni sambungan bentuk badan JAM PASIR.Perasan tak,jam pasir bentuknya macam melengkung sama rata dan kecil moleh di bahagian tengah..Ha..macam tu lah bentuk badan Anda!Untung la siapa yang ada bentuk macam ni! Ciri2: Lebar dada dan pin...
Tips dan Ciri Bentuk Badan HOUR GLASS
Tips dan Ciri Bentuk Badan HOUR GLASS
hashimamohdsalim.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded