Profile cover photo
Profile photo
Boot en Broersen Fysiotherapie | Neuropraktijk
9 followers
9 followers
About
Posts

Post has attachment
Handtherapie wordt uitgeoefend wanneer iemand klachten heeft aan de arm, pols of hand. Delen van het lichaam die veel gebruikt worden in het dagelijks leven. Beperkingen aan de hand zijn direct merkbaar met werken, sporten, zelfverzorging en andere dagelijkse activiteiten.

Elke hand is uniek waardoor geen behandeling hetzelfde is. Daardoor is het noodzakelijk om daar veel aandacht aan te besteden. Tijdens de anamnese en het onderzoek wordt daar dan ook veel tijd voor genomen. Samen met de cliënt wordt er een behandelplan opgesteld. Dit om tot een goed resultaat te komen, zodat u weer zo snel mogelijk de arm, pols of hand kan gebruiken.

U kunt bij ons terecht met de volgende klachten;

Wondgenezing, litteken- en oedeembehandeling
Artrose
Reumatoïde artritis
CPRS
Overbelastings klachten bijv. de Quervain
Dupuytren
Carpaal tunnel syndroom
Fracturen
Ligamentaire letsels
Peesletsels bijv. Mallet vinger
Zenuwletsels
Begeleiding na operatie
Hand- en arm problemen bij neurologische aandoeningen (zoals CVA, herseninfarct, hersenbloeding, MS, ALS, Niet Aangeboren Hersenletsel)

https://bootenbroersen.com/handtherapie/
Add a comment...

Post has attachment
Op 25 mei 2018 gaat de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) van kracht. Het betreft de nieuwe Europese wetgeving rondom data en privacy. Onze praktijk heeft zich hier goed op voorbereid. Graag lichten we dit kort aan u toe.

De AVG en onze praktijk

Onze praktijk werkt conform de nieuwe AVG en de bijbehorende veiligheidsstandaarden. Dat betekent dat wij onze procedures rondom informatiebeveiliging nog verder aangescherpt hebben. Als patiënt zult u hier weinig van merken, omdat wij deze aanpassingen vooral op praktijkniveau doorvoeren. Toch vermelden we dit graag, zodat u weet dat uw privacy bij ons hoog in het vaandel staat. Ook het elektronisch patiëntendossier (EPD) van SpotOnMedics (https;//spotonmedics.nl) waar wij in werken voldoet aan alle richtlijnen en veiligheidseisen.

https://bootenbroersen.com/avg/
Add a comment...

Post has attachment
We eten en drinken allemaal. Daarin zitten stoffen die we nodig hebben om te groeien. Wat we niet nodig hebben, plassen of poepen we uit. Dat doen we allemaal en dat is ook heel normaal. We noemen dit de poep- en plasfabriek.

Maar wat als dit niet helemaal vanzelf gaat? Veel mensen, groot en klein, jong en oud, jongen en meisje, hebben klachten bij het plassen en/of poepen. Het is in de eerste plaats belangrijk te weten, dat heel veel kinderen problemen hebben met plassen en poepen!

Er is vaak wat aan te doen en de kinderbekkenfysiotherapeut kan je hier bij helpen. Lees meer...

https://bootenbroersen.com/kinderbekkenfysiotherapie/
Add a comment...

Post has attachment
Zaterdag 27 mei 2017 was het grandioze evenement: “een zetje in de rug op de Mont Ventoux voor Adamas Inloophuis”. 31 deelnemers hebben 31.856,59 euro ingezameld voor het Adamas Inloophuis in Nieuw Vennep door de kale berg te bedwingen. Als klap op de vuurpijl kreeg Dieuwke Nuis en haar familie een Tandem aangeboden. Namens alle medewerkers van praktijk Boot en Broersen willen we alle deelnemers en sponsoren hartelijk bedanken voor hun magistrale inzet. We zijn trots op jullie!

Het doel vooraf was: Fysiotherapiepraktijk Boot en Broersen uit Lisse organiseert zaterdag 27 mei 2017 een fietstocht naar de top van de Mont Ventoux en steunt met een inzamelingsactie het Adamas Inloophuis. Op deze hopelijk onvergetelijke dag wordt 1x de kale berg beklommen met de fiets of eventueel lopend. Ook met een beperking kun je mee doen. Samen met een buddy (een van de fysiotherapeuten van onze praktijk of een eigen buddy) wordt gekeken hoe op een veilige manier naar de top geklommen. Elke deelnemer zamelt zelf via donaties geld in en steunt hiermee het Adamas Inloophuis. Een streefbedrag van 1000 euro per deelnemer zou prachtig zijn om te behalen, maar elke financiële steun is van harte welkom. Het kan dus geen reden zijn om niet deel te nemen aan dit evenement omdat je op ziet tegen het ophalen van zo’n bedrag. Meedoen is beter dan niks doen!
Add a comment...

Post has attachment
Een nieuwe fase breekt aan. Hoe word je nu zo oud mogelijk met een goede gezondheid en een gelukkig gevoel? En hoe blijf je zo lang mogelijk zelfredzaam zodat je zo min mogelijk ondersteuning nodig hebt in je dagelijks leven?

Hiervoor zijn een paar dingen nodig. Praktijk Boot & Broersen heeft een programma ontwikkeld dat je helpt om die nieuwe manier van leven te bereiken. Het programma richt zich op een combinatie van beweging, conditie, sociale contacten en structuur in het dagelijks leven. Meer informatie: 0252-421147
PhotoPhotoPhotoPhoto
2015-09-10
4 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Photo
Photo
2015-06-29
2 Photos - View album
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded