Profile

Cover photo
Mas Zull
Worked at Blogger
Attended Universiti Of Blogger
Lives in Malaysia
2,349 followers|7,051,664 views
AboutPostsPhotosYouTubeReviews

Stream

Mas Zull

Shared publicly  - 
 
Private Pool Jadi Idaman..
ASSALAMUALAIKUM... Cantik-cantiknya deko kolam renang di bawah ini...teringin juga nak ada kolam renang di rumah macam ni...tapi apa kan daya ! rumah sekangkang kera tang mana nak letak kolam renangnya...kolam mandi Darwisy yang biasa tu bolehlah..mama ni h...
 ·  Translate
ASSALAMUALAIKUM... Cantik-cantiknya deko kolam renang di bawah ini...teringin juga nak ada kolam renang di rumah macam ni...tapi apa kan da...
1
Add a comment...

Mas Zull

Shared publicly  - 
 
Private Pool Jadi Idaman..
ASSALAMUALAIKUM... Cantik-cantiknya deko kolam renang di bawah ini...teringin juga nak ada kolam renang di rumah macam ni...tapi apa kan daya ! rumah sekangkang kera tang mana nak letak kolam renangnya...kolam mandi Darwisy yang biasa tu bolehlah..mama ni h...
 ·  Translate
ASSALAMUALAIKUM... Cantik-cantiknya deko kolam renang di bawah ini...teringin juga nak ada kolam renang di rumah macam ni...tapi apa kan da...
1
Add a comment...

Mas Zull

Shared publicly  - 
 
WORDLESS WEDNESDAY #704...FORWARD
ASSALAMUALAIKUM...
1
Add a comment...

Mas Zull

Shared publicly  - 
 
TAHNIAH BUAT FAIZ SUBRI
ASSALAMUALAIKUM... Tahniah ! Tahniah ! buat penjaring gol Faiz Subri kerana telah berjaya dalam acara kemuncak FIFA PUSKAS AWARD semalam...Faiz Subri telah berjaya merangkul anugerah Piala untuk jaringan gol paling cantik di dunia sepanjang tahun 2016...pia...
 ·  Translate
ASSALAMUALAIKUM... Tahniah ! Tahniah ! buat penjaring gol Faiz Subri kerana telah berjaya dalam acara kemun...
1
Add a comment...

Mas Zull

Shared publicly  - 
 
Haris Dapat Naik Kereta Mainan
ASSALAMUALAIKUM... Seronok Haris dapat naik kereta kontrol mainan Darwisy ni...tapi sayangnya kereta ni tak dah tak dapat digerakkan kerana baterinya dah weak...Haris dapat merasa duduk sambil memegang stereng kereta ni jer...nak dibawa jenjalan pun dah tak...
 ·  Translate
ASSALAMUALAIKUM... Seronok Haris dapat naik kereta kontrol mainan Darwisy ni...tapi sayangnya kereta ni tak...
1
Add a comment...

Mas Zull

Shared publicly  - 
 
WORDLESS WEDNESDAY #702...HADIAH DARI ALLAH
ASSALAMUALAIKUM...
 ·  Translate
1
Add a comment...

Mas Zull

Shared publicly  - 
 
Private Pool Jadi Idaman..
ASSALAMUALAIKUM... Cantik-cantiknya deko kolam renang di bawah ini...teringin juga nak ada kolam renang di rumah macam ni...tapi apa kan daya ! rumah sekangkang kera tang mana nak letak kolam renangnya...kolam mandi Darwisy yang biasa tu bolehlah..mama ni h...
 ·  Translate
ASSALAMUALAIKUM... Cantik-cantiknya deko kolam renang di bawah ini...teringin juga nak ada kolam renang di rumah macam ni...tapi apa kan da...
1
Add a comment...

Mas Zull

Shared publicly  - 
 
Private Pool Jadi Idaman..
ASSALAMUALAIKUM... Cantik-cantiknya deko kolam renang di bawah ini...teringin juga nak ada kolam renang di rumah macam ni...tapi apa kan daya ! rumah sekangkang kera tang mana nak letak kolam renangnya...kolam mandi Darwisy yang biasa tu bolehlah..mama ni h...
 ·  Translate
ASSALAMUALAIKUM... Cantik-cantiknya deko kolam renang di bawah ini...teringin juga nak ada kolam renang di rumah macam ni...tapi apa kan da...
1
Add a comment...

Mas Zull

Shared publicly  - 
 
WORDLESS WEDNESDAY #703...SAMA JER MUKA MAK DAN ANAK
ASSALAMUALAIKUM...
 ·  Translate
1
Add a comment...

Mas Zull

Shared publicly  - 
 
Haris Dapat Naik Kereta Mainan
ASSALAMUALAIKUM... Seronok Haris dapat naik kereta kontrol mainan Darwisy ni...tapi sayangnya kereta ni tak dah tak dapat digerakkan kerana baterinya dah weak...Haris dapat merasa duduk sambil memegang stereng kereta ni jer...nak dibawa jenjalan pun dah tak...
 ·  Translate
ASSALAMUALAIKUM... Seronok Haris dapat naik kereta kontrol mainan Darwisy ni...tapi sayangnya kereta ni tak...
1
Add a comment...

Mas Zull

Shared publicly  - 
 
Haris Dapat Naik Kereta Mainan
ASSALAMUALAIKUM... Seronok Haris dapat naik kereta kontrol mainan Darwisy ni...tapi sayangnya kereta ni tak dapat digerakkan kerana baterinya dah weak...Haris dapat merasa duduk sambil memegang stering jer...nak dibawa jenjalan tak boleh gerak...tak pe yer ...
 ·  Translate
ASSALAMUALAIKUM... Seronok Haris dapat naik kereta kontrol mainan Darwisy ni...tapi sayangnya kereta ni tak...
1
Add a comment...

Mas Zull

Shared publicly  - 
 
WORDLESS WEDNESDAY #701...DIAM BUKAN LEMAH
ASSALAMUALAIKUM...
 ·  Translate
1
Add a comment...
Collections Mas is following
Education
  • Universiti Of Blogger
Basic Information
Gender
Female
Work
Employment
  • Blogger
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
Malaysia
Links
YouTube
Other profiles
Contributor to
memang best suasana dan homestay ini...luas dan selesa sekali...boleh buat family gathering atau family day di sini...semua kemudahan ada di sini..private pool yang best..boleh bersantai di side pool bersama keluarga...datanglah bercuti ke Melaka boleh check in di sini...memang best sekali...
Public - 9 months ago
reviewed 9 months ago
1 review
Map
Map
Map