Profile cover photo
Profile photo
Yuqi Qiyu
172 followers
172 followers
About
Yuqi's interests
View all
Yuqi's posts

Post has attachment
Photo

Post has attachment
Assalamualaikum .. mohon yang berkenan Whatapps kami 0145427328 .. hehe..

Stok terhad ! Cepat !

Koleksi Jam kami lain - http://www.facebook.com/matyuqicollections
Photo

Post has attachment
pm/whatapps 0145427328

G-Shock terlaris ! .. Rm75 only include postage ..

Jam lain-lain >>> http://www.facebook.com/matyuqicollections
Photo

Post has attachment
Wordless
Assalamualaikum .. Bismillah .. Permulaan setelah hampir bertemu pengakhiran :) 7 MEI 2015 .. 12:56am

Post has attachment
Boikot bukan hanya dibibir
Assalamualaikum .. Hangat sekarang dengan pelbagai boikot dari merata tempat untuk kebebasan rakyat Gaza, Palestine dari kekejaman Israel laknatullah .. Boikot ini sepatutnya telah lama berlangsung tetapi tahun ini adalah yang paling berjaya apabila dua sya...

Post has attachment
Come back to U
Assalamualaikum dan salam sejahtera semua sahabat .. dah lama tak update blog ni so rasa macam tak best hidup kalau tak menulis .. Hari ini sempena aku cuti dah nekad nak post juga walau satu entri hari ni .. Last aku update post 3 July 2013 , dah lama boh ...

Post has attachment
hehe..pagi2x jumaat...

tak pandai mana aku main google+ ni..hehe..blog aku tahu r..

Post has attachment

Entri lame..hehe..

Post has attachment
ooo...thanx sgt pada korang sume...sy xthu pape..hihi...
Wait while more posts are being loaded