Profile cover photo
Profile photo
Miroslav Lukić
201 followers -
Цео свет је једна држава
Цео свет је једна држава

201 followers
About
Posts

Post is pinned.Post has attachment
ЛеЗ 0014352 НОВИБУСУР 460-461 , април - мај, 2018. - Диз НовиБуСур – Новине будућности
СПЕКТАР Двомесечни избор

Симболи и сигнали – ДОКЛЕ СЕ, У СТВАРИ, СТИГЛО?

До тренутка, када је публикована 251. страна необичне енциклопедије, тзв. ПРОТОТИПА Енциклопедије ЗАВЕТИНА. До више од 14350 прилога на Сазвежђу З. До покушаја заштите више од 70% блогова, сајтова и других електронских локација (у оквиру «Портала САЗВЕЖЂЕ З»). Испунили смо обећања која смо дали, или боље на које смо указивали од почетка ове зиме, то јест од новембра 2017. године. Тренутно су од стотинак и више локација, јавно доступне само само 6 («Коло», «Претплата», «Главна књижара», «Велики српски травник», «Двоглави песник» и «Аватар»). Све остали делови «Портала Сазвежђа З» су заштићени и могу их читати, претплатници, и позвани. Другог начина нема.
Укупан број укупних прегледа ових јавних локација износи (закључно са 27. Мартом 2018.), 143.678. Сазвежђе је још крајем 2013. године – дакле многи од оних блогова који су заштићени – достигло преко четрнаест милиона укупних прегледа. Објавили смо мапу, где се све чита "Портал Сазвежђа З» - понајвише у обе Америке, Европи, Србији, бившим републикама СФРЈ. Подршка и помоћ, у овом послу, није била нешто посебна. Сазвежђе су посећивали, многи незнани читаоци и посетиоци. Јер све што је џаба, то је некако милије онима који би да прате те бескрајне новине. Али, после десетак година, и томе је дошао крај.

Post has attachment
ЛеЗ 0014939 Sasvim prirodno Petrovac na Mlavi 2deo
Sasvim prirodno Petrovac na Mlavi 2deo
Sasvim prirodno Petrovac na Mlavi 2deo
alajbegovaslama.blogspot.com

Post has attachment
ЛеЗ 0014938 RTV Zvizd Kucevo - Kucevo kroz istoriju - Dan Opstine Kucevo 2014

Post has attachment
ЛеЗ 0014937 Nikola Aleksić: "Ko nas truje iz vazduha"? Poziv na TRIBINU!

Post has attachment
ЛеЗ 0014936 BALKAN INFO: Dušan Dunđer – CIA je procenila da je Vladimir Putin sprema...

Post has attachment
ЛеЗ 0014935 Naučnici su ostali u šoku kada su u pećini u Rumuniji otkrili ova zastra...

Post has attachment
амо неколико дана након што је амерички инвестициони фонд ККР на састанку са председником Александром Вучићем најавио нове инвестиције, сазнали смо детаље једне важне трансакције. Жељко Митровић, власник Телевизије Пинк, према писању листа „Данас”, продао је делове своје медијске корпорације Пинк М и Пинк БХ овом америчком инвестиционом фонду. ККР, чије је заштитно лице бивши шеф ЦИА Дејвид Петреус, преузео је 2013. године кабловског оператера СББ, а преко своје ћерке фирме „Јунајтед груп” у Србији поседује и Телевизију Н1. Председник Вучић због тога је врло често ову телевизију називао америчком, а у студију ТВ Пинк, Н1 су знали да називају и ЦИА телевизијом.

Власник ружичасте телевизије је за „Вечерње новости” објашњавао да је имао понуду да прода целу компанију „Пинк интернешенел”, укључујући чак и „Ер Пинк”.

Post has attachment
ЛеЗ 0014934 Marta Pereira da Costa & Camané - Fado Laranjeira (Vídeo Oficial)

Post has attachment
ЛеЗ 0014933 Fado Corrido.
Fado Corrido.
Fado Corrido.
dalekoodsunca.blogspot.com

Post has attachment
ЛеЗ 0014932 FADO MÚSICA TRADICIONAL PORTUGUESA
FADO MÚSICA TRADICIONAL PORTUGUESA
FADO MÚSICA TRADICIONAL PORTUGUESA
alajbegovaslama.blogspot.com
Wait while more posts are being loaded