Profile cover photo
Profile photo
Salwa Hanim
23 followers
23 followers
About
Salwa's posts

Post has attachment
Buy Your Supplement
MONTHLY PROMOTION ESP Twinpack (5%) ---CLICK HERE TO BUY--- Normal price: RM150 each Promotion pice : RM302.10 for TWO!   Sus tained Release Vitamin C Twinpack (-5%) --- CLICK HERE TO BUY-- Normal price: RM9 each Promotion  pice : RM186.30 for TWO! more t...

Post has attachment
How To Order
Anda boleh memesan supplemen harian anda sendiri kini! CARANYA 1. Hanya klik pada nama produk yang anda ingin beli. 2. Baca terma dan syarat yang dipaparkan apabila anda disambung ke laman web Shaklee untuk meneruskan urusan pembelian. Klik --- ACCEPT. 3. M...

Post has attachment
Alfalfa Complex
Jamu ni orang katakan sebagai persediaan tradisional untuk mendapatkan kesihatan. Ia berasal dari perkataan Indonesia dan bermaksud herba atau campuran dari bahan-bahan alami. Tujuannya ? Ia bertujuan untuk mendapatkan khasiat dan kesihatan tubuh badan teru...

Post has attachment
Vitamin E + Selenium Kini Sempurna
Kenapa kita perlukan Vitamin E?  Siapa yang perlukan Vitamin E? Apa kebaikan  Vitamin E? Apa kandungan  Vitamin E? Ni adalah antara persoalan yang Wawa kena tahu untuk  consult client yang mungkin memerlukan   khasiat dalam  Vitamin E. Dan inilah sebenarnya...

Post has attachment
Protein Sumber Tenaga - ESP
Seperti yang kita tahu, PROTEIN sangat penting untuk tubuh kita. Ia adalah zat untuk yang paling utama untuk   badan kita . Lebih-lebih lagi apabila kita terlalu sibuk menguruskan kehidupan harian yang sangat mencabar. Bangun awal pagi > Sediakan sarapan > ...

Post has attachment
Rezeki - Milik Allah
Masa dapat tahu UPT test positif haritu masa usia kandungan 5 minggu. Lepas berhenti kerja, sebelum raya. So, masa raya tu bila orang tanya bila nak tambah anak, I was like....ZzzZZzzz. Bila tak ada anak kang, tanya bila nak ada anak. Bila ada anak sorang, ...

Post has attachment
Perkhidmatan Design Logo
Banyak orang nak kahwin buat survey sebelum decide untuk buat doorgift, pelamin, warna pilihan dan sebagainya. Since banyak trend sekarang yang nak buat cop untuk majlis kahwin, saya ingin menawarkan servis untuk design logo yang mungkin anda ingin gunakan ...

Post has attachment
I'm Pregnant!
Ho yeah! As a newly weds of course la kita akan rasa excited to get pregnant. Ada certain orang cakap, anak first ni beruntung sebab semua orang menantikan kehadiran dia, dan kadang-kadang anak kedua tu tak dirancang, so called as accident. Tak tahulah, tak...

Post has attachment
Review: Pelamin Nikah
Aku takkan spend duit untuk  benda-benda yang membazir . Benar, kata orang nikah, kahwin, sanding ni seumur hidup. Tapi aku lebih gemar dengan apa yang aku suka dan aku share dengan orang yang melihatnya. Nak menghakimi aku ? Terpulang ... It's me. Ini ilha...

Post has attachment
Review: Doorgift + Paper Bag
Bukan saja nak jimat kos , tapi aku prefer to do something different. Idea nak buat keje stamping ni masa aku pergi Muji kat  Mid Valley, Muji jual  stamp dan  beg kanvas kosong then korang boleh pilih perkataan apa nak tulis pada bag tu , then I came up wi...
Wait while more posts are being loaded