Profile cover photo
Profile photo
Trine Nebel
210 followers -
Foredragsholder, forfatter, kommunikationsrådgiver: Engageret i hvordan afsendere kan kommunikere omdømmeopbyggende med deres modtagere. Hvis du leder efter en foredragsholder, en workshop-facilitator, rådgiver eller taleskriver, der kan hjælpe dig eller jeres organisation med at kommunikere jer til en højere troværdighed, er du kommet til det rigtige sted.
Foredragsholder, forfatter, kommunikationsrådgiver: Engageret i hvordan afsendere kan kommunikere omdømmeopbyggende med deres modtagere. Hvis du leder efter en foredragsholder, en workshop-facilitator, rådgiver eller taleskriver, der kan hjælpe dig eller jeres organisation med at kommunikere jer til en højere troværdighed, er du kommet til det rigtige sted.

210 followers
About
Posts

Post has attachment
Gratis bog til sommerens ledige stunder. Brug et par af sommerens timer på at blive en bedre taler. Det er lige til. Du downloader bare min gratis ebog på 70 sider her, så er du lidt nærmere at kunne skrive og holde bedre taler :)

Post has attachment
Noget kunne tyd på, at vi endnu ikke er i mål med hverken min forhåbning for politisk kommunikation eller Christian Kocks ideal for samme.
I alle tilfælde er retorikprofessoren netop udkommet med artiklen "Dette udspekulerede vrøvl vil du høre de næste tre uger" på videnskab.dk's hjemmeside - en kommunikativ zone, hvor forskere og andre nørder Sådan skaber du et viralt hit over mere spalteplads end vanligt.
Her er et lille citat fra artiklen:
Man skal for eksempel blot have hørt en typisk debat mellem Thorning og Løkke for at have oplevet, at det meste af det, vi borgere og iagttagere får som erstatning for politisk argumentation, er angreb på den anden blok (og især angreb på den anden bloks statsministerkandidat). Ikke argumenter, der understøtter den talendes egen politik".
Jeg kan kun anbefale ALLE, der interesserer sig politisk kommunikation, #dkpol og #fv15 og kommende valg i øvrigt, at de bruger 10-15 minutter på Christian Kocks artikel - start her:

Post has attachment
Troværdighed. Der er noget med tøjsager og bilag, når det kommer til Løkke. Det er noget med løftebrud og for blå politik, når det kommer til Thorning. Eller er det så enkelt? Ikke hvis man spørger Aristoteles. For i hans optik (jeg tillader mig at svare i hans fravær) risikerer man at miste fokus, hvis starter i såkaldte konkreter. Perception handler nemlig om mennesker og hvordan vi opfatter hinanden. Det handler om følelser først, derpå konkreter - når det kommer til troværdighed. Også i politik.

Post has attachment
Om Søren Gade er troværdig og om Gades tilbagekomst i landspolitik adderer noget til Lars Løkkes troværdighed, er op til modtagerne generelt, og ikke kun kommentatorer og medier specifikt, at afgøre. Hvad DU skal mene om den sag, og om troværdighed i politik, kan du læse om i artiklen her, hvor jeg skriver om specifikt Søren Gades omtalte troværdighed: http://www.kommunikationsforening.dk/artikler/s%C3%B8ren-gades-omtalte-trov%C3%A6rdighed
Photo

Post has attachment
Når man har læst bogen, forstået modellen, glemmer man den ALDRIG igen. Det skyldes den metafor, bogen er centreret omkring; omtale-skovflåter, omdømme-borrelia og en kommunikationspincet.
Risikoen for dårlig omtale kan aldrig fjernes totalt, men den kan begrænses voldsomt. Og man kan være klædt på til at håndtere omtalen, når den opstår.

Skovflåtmodellen® præsenterer fem faser, nemme at følge, lette at huske, og som hjælper afsendere med branding og omdømmehåndtering i et praktisk hverdagspersepktiv.

Læs mere om bogen her: http://www.trinenebel.dk/2015/04/omtale-skovflaater-og-omdoemme-borrelia/
- og lad dig skrive op til nyhedsbrevet, hvis du vil have mere at vide om både omdømme, human kapital (din betydning) og menneskelige relationer som branding.

Jeg udsender smagsprøver på bogen, når den udkommer i efteråret -  på Forlaget Frydenlund - til alle tilmeldte på nyhedsbrevet, som du også kan finde nederst på TrineNebel.dk.
Photo

Post has attachment
Valget kan stå for døren og skræmmekampagner og frygtmanipulationer venter os borgere. Men - We The People - vil hellere have passionsfortællinger fra politikerne i #dkpol.

Passioneret storytelling er en uhyre langsigtet indsats, og en indsats modtagerne skal modnes til, hvis disse overhovedet skal kunne tage passionsfortællingerne ind og lad sig forandre af dem.

Af samme grund kan afsendere glemme alt om at bruge storytelling baseret på angst og frygt. Det virker ikke som langsigtet motivation. Den virkelig gode passionsfortæller formår at inspirere i en grad så modtagerne ‘melder sig frivilligt’, og engagerer sig i afsenderes historie og det den inviterer til.

Men hvad mange afsendere glemmer er, at passionsfortællinger kræver villighed til at ofre lidt på det personlige alter, i form af menneskelig sårbarhed og en smule blottelse, hvorigennem andre kan få:
1. Et glimt af afsenderens eget følelsesmæssige engagement.
2. Indsigt i de værdier afsenderen er drevet af som eventuel leder af forandring.
Læs resten af indlægget her:

Post has attachment

Post has attachment
Super video from Edelman Calgary who convened thought leaders from the business, media, government and non-profit sectors to discuss the importance of trust and steps organizations in Calgary and across Canada can take to build trusting relationships with stakeholders.

Post has attachment
Tillid kan ikke købes for penge. Enten har man tillid, eller også har man ikke tillid. Man skulle ikke umiddelbart tro, at man kan have nærmest blind tillid til en afsender, man aldrig har mødt, men det kan faktisk godt lade sig gøre!

Jeg har endog meget stor tillid til min webmaster Mika, der ejer RocaPress, og hjælper mig med alt det omkring min hjemmeside, jeg ikke orker at bokse med selv.

Da jeg skulle have fornyet min hjemmeside for et par år siden, lagde jeg et opslag op på Amino.dk, og spurgte efter en ekspert i WordPress – som vidste hvordan man yder excellent service, og som jeg altid ville kunne regne med. Jeg fik 20 svar, og valgte Mika. Det har jeg aldrig fortrudt...
(klik og læs hvordan du selv opnår tillid): 
http://www.trinenebel.dk/2015/03/tillid-du-ved-praecis-om-du-foeler-den/
Photo

Post has attachment
In 1998, says Monica Lewinsky, “I was Patient Zero of losing a personal reputation on a global scale almost instantaneously.” Today, the kind of online public shaming she went through has become a constant. In a brave talk, she takes a look at our “culture of humiliation,” in which online shame equals dollar signs — and demands a different way.
Wait while more posts are being loaded