Profile cover photo
Profile photo
Azim Rosli
9 followers
9 followers
About
Azim's posts

Post has attachment
Resepi : Nasi Dagang dan Gulai Ikan Tongkol
Assalamualaikum.. fuhh.. lama tak update blog ni, mana taknya? assignment menggila lagi meroyan berduyun-duyun datang, dengan exam mid sem yang entah bila nak habis pun tak tahu, kerja lapangan lagi.. aduhh!! pengsann!! tapi syukur alhamdulillah minggu ni t...

Post has attachment
Resepi : Sup Tulang Panas
Assalamualaikum... sempat lagi Azim nak update blog sebelum tidur ni. Sebenarnya Azim nervous sikit, dah kenapa? mana tak nervous, adik Azim si Aina Afrina ni nak SPM first paper esok. Dah kecut semacam perut aku yang kecil ni (kecil la sangat~~) hurmm, sel...
Wait while more posts are being loaded