Profile cover photo
Profile photo
Sabrina Natasha
4 followers -
upgrade to 17 ∞
upgrade to 17 ∞

4 followers
About
Posts

Post has attachment
KAWAN
Kawan/rakan/teman/sahabat/member/friend/rakan karib - atau apa jua panggilan yg kita panggil insan itu. Aku terfikir sejenak apabila seorang follower seinstagram buat instastory yg bernukilan kan seorang kawan. Aku terfikir ayat yg dikatakan; "aku taknak ad...

Post has attachment
End of Semester 1
Salam & Hi guys! It's been 5 month i'm not blogging anything. Tapi tu semua bukan benda baru buat sab yg jenis malas nak bukak blog haha! Sedar tak sedar selama 5 bulan tak online blog ni sab dah habis pengajian untuk penggal/semester 1.  Alhamdulillah ever...

Post has attachment
Orientasi Form 6 PART 2
Salam and Hi guys! First of all, maaf atas kelewetan untuk update entry ni sebab menunggu video group sab berzumba daripada cameraman college tak dapat-dapat. By the way, siapa yg terlepas part 1 punya just click this LINK . Alhamdulillah everything went we...

Post has attachment
Orientasi Form 6 PART 1
Salam and Hi! Finally I am officially a pre-u student! Alhamdulillah setelah 4 bulan berfoya-foya and berada di awang-awangan, Sab membuat keputusan untuk sambung pengajian ke Form 6 atau kata lain Tingkatan 6. Ada tak antara se-batch dengan sab or akak aka...

Post has attachment
Randomness #1
Salam and Hi! It's been awhile since sab membawa diri meninggalkan blog tercinta, haha! Bukan tak sayang blog lagi tapi sab just a lil busy since dah bekerja ni takda masa sangat nak blogwalking-stalk-update blog, if apply cuti pun belum tentu ada masa kot ...

Post has attachment
Lazada Birthday Blogger Contest
Salam and Hi! Ramai juga blogger yg join contest ni and it's quite interesting sebab sempena Lazada's Birthday ni harga barang-barangnya memang doesn't make sense! But, sab tak tahu lah pulak deadline dia harini 23/3! haha nasib harini free so masih sempat ...

Post has attachment
SPM Result's Day
Salam and Hi readers! 16/3/2017 merupakan tarikh keramat bagi pelajar lepasan SPM 2016 setelah menunggu dengan perasaan nervous selama 3 bulan. And the day has come! Keperitan menunggu ni tak terasa sampai harinya tiba, to be honest sab pernah mimpi result ...

Post has attachment
Tips: Get to Know Concealer
Salam and hi! First of all, thanks to concealer. We’re able to cover facial blemishes and hide everything from zits and dark circles to elaborate tattoos, as well as highlight cheekbones and eyes. Just like lipstick, concealer also has a variety of forms li...

Post has attachment
Short Vacay: Bagan Lalang
Salam and Hi! Event dah berabad lepas tapi baru sekarang baru dapat writing passion, hehe. So today sab nak story pasal vacation selama 2 hari 1 malam pada 14-15 hari bulan January yg lepas. Ini bukan bukan family day ke apa tapi ni event  Meet & Greet Team...

Post has attachment
Segmen: Follow Me ! Mac 2017
Salam and hi! Sebelum ni adik shahirah ada 'melamar' (amboi ayat) sab untuk join segmen dia and memang sab nak join, siap letak kat bookmark lagi. Sekarang baru berpeluang nak buat entry ni :) Actually it is the good way for new bloggers yg baru menjinakkan...
Wait while more posts are being loaded