Profile cover photo
Profile photo
Rodiah Amir
58 followers -
Cari Redha Ilahi
Cari Redha Ilahi

58 followers
About
Posts

Post has attachment
Menang Electronic Steam Sterilizer ~ Lunavie dari Butik Ibu Manja Gombak
Assalamualaikum, Tuah ayam nampak di kaki, tuah
manusia nampak di blog entry . Permulaan yang baik untuk
2018. Rezeki baby dalam perut. Dapat hadiah dari Butik Ibu Manja Gombak. Terima
kasih atas hadiah ni. Dapat Electronic Steam Sterilizer ~ Lunavie & Baby...
Add a comment...

Post has attachment
Ibu Berkerjaya atau Suri Rumah Sepenuh Masa
Assalamualaikum, Tahun 2018 aku rasa tahun yang
agak perit untuk kerjaya aku. bermula pencarian kerja selepas graduate dari
UiTM pada tahun 2008, dan kemudian sertai Training organized by Bank Negara
Malaysia selama setahun (FSTEP) selepas tu baru kembangka...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
HAPPY BIRTHDAY SISHAWA DOT COM
Assalamualaikum, Antara blogger yang aku baru kenal tahun lepas adalah Sis Hawa. Sis Hawa ni ramah dan baik hati menjawab soalan aku pasal collaboration Broaden.  So sekarang Sis Hawa tengah adakan contest kat blog dia tau. Jom ramai-ramai sertai contest ya...
Add a comment...

Post has attachment
Orentasi Darjah 1 - 2018
Assalamualaikum,  Masih tak boleh move on dengan sesi persekolahan anak sulung so nak tepek kenangan kat sini kenangan masa hari orentasi dia.  Nanti dah besar boleh jenguk sini ye nak. ENtry ni khas untuk kamu.  ~ entry berkaitan ~ First Day Sekolah Darjah...
Add a comment...

Post has attachment
Percuma RM500 Bila Buka Akaun SSPN1M-i Plus
Assalamualaikum, Tahu kan antara salah satu perkara best yang di umumkan oleh PM kita tahun lepas adalah tentang Geran Sepadan RM500 (GS500). Ibu bapa yang ada anak berumur  7 sehingga 12 tahun pasti gembira bila tahu akan dapat tambahan simpanan RM500 seca...
Add a comment...

Post has attachment
Rancang Cuti Panjang 2018
Assalamualaikum, Sebenarnya nak tergelak baca
email dari AirAsia ni. subject dia "Rodiah, Kemana Awak pergi? (insert sad icon)" Kemain tanya aku macam tuh. Kengkonon macam nak
pujuk kekasih merajuk hati membawa diri yang berduka lara. Apa kau ingat ini
dram...
Add a comment...

Post has attachment
Review Stand Mixer Singer
Assalamualaikum, Oleh sebab memang minat buat kek
dan manisan lain dan walau tak pandai mana pun dan banyak kali kek tak menjadi
tapi bukan menjadi halangan aku meneruskan hobi aku. Hand mixer memang dah ada
kat rumah. Sempena birthday last year, beli
stand...
Add a comment...

Post has attachment
Resepi Ayam Bakar Mudah
Assalamualaikum, Oleh sebab dah bosan ulang makan ayam
goreng, ayam masak sup, sambal ayam dan gulai maka malam minggu lepas terfikir
nak bakar ayam pulak. Dah bakar ayam ni lauk lain tak
perlu dah kot, lepas tu makan sekali dengan ulam timun Jepun. Memang ...
Add a comment...

Post has attachment
Ikhwan Hafeez first day school | Darjah 1 2018
Assalamualaikum, Alhamdulillah. Jumaat minggu
lepas selesai urusan orentasi anak sulong masuk ke darjah satu. Aktiviti pada
hari tu hanyalah murid-murid diperkenalkan dengan kawasan sekolah, bertemu rakan-rakan,
dan taklimat oleh pihak guru kepada ibu bapa....
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded