Profile cover photo
Profile photo
anis Sk
699 followers -
Blogger
Blogger

699 followers
About
Posts

Post has attachment
Public
Macam Mana Nak Buat Duit Dengan Berblogging?
بِسْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم Its been a longgggggggggggggg time since aku tak update blog and I think bila dah sambung study nanti aku nak teruskan update. In Shaa Allah :) Aku patut tukar header, sidebar punya title, jenis font, tema bl...
Add a comment...

Post has attachment
Public
Anis's Brownies *wink wink*
بِسْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم *THIS POST MAY HAVE A VERY LONG CAPTION. SCROLL DOWN KALAU
MENYAMPAH* Oke hai. Maafkan saya sebab buatkan korang gugur iman tengok
especially yang duduk area Gombak, Shah Alam, Sg Besar mintak anis COD. HAHAH...
Anis's Brownies *wink wink*
Anis's Brownies *wink wink*
studentkecik.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Public
Student Kecik's STPM Result
بِسْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم  Assalamualaikum, ! Subhanallah, Alhamdulillah, Laailahaillallah, Alllahuakbar Tiada kata kata yang mampu aku gambarkan sekarang nih. Hanya mampu mengalirkan air mata sambil menghupdate blog dalam kereta Otw ...
Student Kecik's STPM Result
Student Kecik's STPM Result
studentkecik.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Public
It's 2018
بِسْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم  Assalamualaikum and helloevelibadi yang sudi baca blog krikkrik ni lagi. Huhu Ada ke? T_T So now my age is 20 Hell yeah aku dah doploh tahun kau Lagi 10 tahun 30 dah MashaAllah tuanya Okay taknak cakap pape ...
It's 2018
It's 2018
studentkecik.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Sem 2 isz comingz :O
بِسْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم | Assalamualaikum uolss kepada siapa yang kata saya noob tiada ig itu nahh hee followlah. followback is guerentee punyaeee :3 ig anis tomey setomey tomeynya ya ampun perasan Anis umur lapanbelastahunduariuena...
Sem 2 isz comingz :O
Sem 2 isz comingz :O
studentkecik.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
Bermulanya Sebuah Perjuangan Yang Bernama SPM
بِسْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم  Assalamualaikum hai hai hai!!! curi curi update taknak kasi blog nampak hambar sangat Sudah bersediakah anda para pejuang untuk bertempur dalam medan perang SPM? Allah yuftah 'alaikum batch 98 ...! Doa mendu...
Add a comment...

Post has attachment
**
بِسْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم Assalamualaikum manusiaaa halu halu Aku nak tanya, Ko ada tak sorang kawan yang memang sabar gila layan karenah ko yang kejap-kejap macam jembalang kejap-kejap macam firaun. Bila ko murung ko cari dia pastu k...
studentkecik
studentkecik
studentkecik.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Terbang ke SPM , fiuuuuuuu ✈️
بِسْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم Assalamualaikum dan Hi ! cari lah daku. Klu : the shortest alien among the monsters. Huhu Eh tak syok. tukar sikit the shortest princess among the other princesses ! Hew over pulaks    Semoga Anis farina bt. ...
Terbang ke SPM , fiuuuuuuu ✈️
Terbang ke SPM , fiuuuuuuu ✈️
studentkecik.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Caringnya Huhu
بِسْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم  Aku kan tolong mak abah kat kedai tiap petang   Memang aku duduk kedai sorang je la kan sebab familiy yang lain ada hal masing-ii  Suatu hari , ada customer tu  Mata dia melilau ke  dapur belakang  lepastu d...
Caringnya Huhu
Caringnya Huhu
studentkecik.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
I crush jer
"Aku mengharap dekat kau   aku tak dapat apa. Jadi bukan selamanya aku berharap.  Ada masa nanti   Aku dapat juga melupakan kau.   Hanya tunggu    masa itu tiba" xoxo 
I crush jer
I crush jer
studentkecik.blogspot.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded