Profile cover photo
Profile photo
anis Sk
704 followers -
Blogger
Blogger

704 followers
About
anis's posts

Post has attachment
Public
Sem 2 isz comingz :O
بِسْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم | Assalamualaikum uolss kepada siapa yang kata saya noob tiada ig itu nahh hee followlah. followback is guerentee punyaeee :3 ig anis tomey setomey tomeynya ya ampun perasan Anis umur lapanbelastahunduariuena...

Post has attachment
Bermulanya Sebuah Perjuangan Yang Bernama SPM
بِسْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم  Assalamualaikum hai hai hai!!! curi curi update taknak kasi blog nampak hambar sangat Sudah bersediakah anda para pejuang untuk bertempur dalam medan perang SPM? Allah yuftah 'alaikum batch 98 ...! Doa mendu...

Post has attachment
**
بِسْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم Assalamualaikum manusiaaa halu halu Aku nak tanya, Ko ada tak sorang kawan yang memang sabar gila layan karenah ko yang kejap-kejap macam jembalang kejap-kejap macam firaun. Bila ko murung ko cari dia pastu k...

Post has attachment
Terbang ke SPM , fiuuuuuuu ✈️
بِسْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم Assalamualaikum dan Hi ! cari lah daku. Klu : the shortest alien among the monsters. Huhu Eh tak syok. tukar sikit the shortest princess among the other princesses ! Hew over pulaks    Semoga Anis farina bt. ...

Post has attachment
Caringnya Huhu
بِسْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم  Aku kan tolong mak abah kat kedai tiap petang   Memang aku duduk kedai sorang je la kan sebab familiy yang lain ada hal masing-ii  Suatu hari , ada customer tu  Mata dia melilau ke  dapur belakang  lepastu d...

Post has attachment
I crush jer
"Aku mengharap dekat kau   aku tak dapat apa. Jadi bukan selamanya aku berharap.  Ada masa nanti   Aku dapat juga melupakan kau.   Hanya tunggu    masa itu tiba" xoxo 

Post has attachment
Sekejapnya! Dah Habis PPT Ku
بِسْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم tuan blog merah yang sedang mengalu-alukan kedatangan pengunjung dari Eropah, Tanah Arab, sg,tigris dan euphrates serta china *ek eleh acah acah ja minah ni          Hye dum cak cikebom cikebom! It's been a l...

Post has attachment
Pssttttt.. rahasia kita dua
بِسْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم  assalamualaikum anda "my courier impian is to be a veterinarian" kata2 dipetik melalui astro tiviaique oleh sorang gadis (mungkin sebaya/ sama umuq entah) anis kata : sebaya dan sama umuq sama maksud lah,! i...

Post has attachment
Tahun terakhir sekolah * : )*
hello pembaca comel cantik assalamualaikum. how are you? i hope you are in the pink of health. cece ayat esei kelihatan disitu..  lately bila musim sekolah dah mula dan aku hdup sebagai budak tingkatan 5 dan aku macaaam. arghhhhh am i deserve   to be called...

Post has attachment
MLM 2014
بِسْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم  Assalamualaikum Sedar tak sedar, nak habis dah kan MLM2014 . Lepasni apa pula? Super Spontan versi kanak-kanak ? (anis dengar cerita la) Tak silap anis dah nak masuk minggu ke 9. Minggu ke 9 atau 8? Ayoyo lu...
Wait while more posts are being loaded