Profile cover photo
Profile photo
eisya eiffy
38 followers
38 followers
About
Posts

Post has attachment
Promosi Hebat Celebritylass - Hilangkan Bau Badan Dalam 3saat
Assalamualaikum, Salam Sejahtera... Salam Ramadhan buat muslimin & muslimat... Alhamdulillah, kali ni giliran team Celecritylass (CL) Penyah Bau Badan no 1 membuat promosi hebat! Dengan setiap pembelian  CL 50 ml, Anda akan dapat... Free trial 5ml (bernilai...

Post has attachment
Promosi Buy 1 Free 1 Ballerina Beauty & Health!
Assalamualaikum, Salam Sejahtera.. Wow..hq Ballerina Beauty & Health buat PROMOSI!!!  BUY 1 FREE 1 ! ! !  Yang paling best..uolls boleh pilih sendiri nak free yang mana! Tapi...make sure, barang yang free tu mesti bawah harga barang yg uolls nak beli tu. Ka...

Post has attachment
Panacea DR.BURN Produk Slimming Detox No1
Nak kurus, tapi nafsu makan susah dikawal Nak kurus, tapi malas bersenam hari-hari Nak kurus, tapi tak mampu pergi LWM Nak kurus, tapi nak kesan cepat Nak kurus, tapi nak semudah a,b,c Produk terbaru Dr. BURN by Panacea Beauty bertindak sebagai slimming det...

Post has attachment
Promosi Pancea Beauty
Promosi!!! Promosi!!! Promosi Hebat  Panacea Beauty Sempena Hari Buruh yang bakal tiba! Serum Biowhite Collagen (SBC), Serum rawatan kulit pertama boleh minum & sapu 1 BOTOL RM85(sm)/RM95(ss) -->Jimat RM10 2 BOTOL RM165(sm)/RM175(ss) -->Jimat RM25 . DR.BURN...

Post has attachment
Produk Ballerina Terbaik
[ Evolution Steamcell Serum + Laura Foam + Ladiva Foundation ] Wow...Testimoni terbaik produk Ballerina Beauty & Health.  Yang ade masalah jeragat, jerawat atau kulit kusam...mesti try produk ni. InsyaAllah, memang berkesan. 👍 Evo Steamcell Serum RM90 Laur...

Post has attachment
Nak Ballerina Slimpro Percuma?!!
Assalamualaikum, Salam Sejahtera... Maaflah baru berkesempatan update ni...^^ Sape nak Ballerina Slimpro?? FREE!!!  Bernilai RM100..Owner Ballerina sendiri yg berbesar hati nak bagi PERCUMA tao ^^ Tapi.. Tapi.. Tapi... Kenalah beli 1 Ballerina Slimpro ni ...

Post has attachment
Sale Gempak Ballerina
[ SALE TERGEMPAK ! ! ! ]    List Harga baru produk2 Ballerina Berita Mengejut! Gempak tak gempak...Memang mengejut & mengembirakan ramai org. Terutama yg asyik tanya Fiza ada lagi tak promosi untuk Produk Balerina. Inilah yang mengempakkan. Baru petang se...

Post has attachment
Minyak Kelapa Dara (VCO) untuk anak batuk berkahak
Assalamualaikum, salam sejahtera... Hari ni Fiza nak share sikit pasal Minyak Kelapa Dara @ Virgin Coconut Oil (VCO).. Al-kisahnya..masuk ke hari ni xsilap da hari ke 4 Fiza dok campurkan 1sudu kecik VCO dlm minuman (air tamar cocoa dlm botol) anak Fiza..pa...

Post has attachment
Ballerina Lipbalm Memang Berkesan
Assalamualaikum, Salam Sejahtera sume... Hari ni nak cite pasal Ballerina Lipbalm yang memang best n berkesan untuk yang ada masalah bibir kering, merekah dan lebam/hitam. Memula Fiza guna lipbalm ni sebab saje nak try sebab masa tu ade diskaun 50% kan. Mem...

Post has attachment
Ballerina Slimpro Terbaikkk!
Produk ballerina yang ni membantu untuk membakar lemak.
Sangat sesuai untuk yang nak slim-melim.. huhuhu.. Fiza ada jugak guna Slimpro ni..tujuan utama nak buang lemak
kat perut buncit ni. Semakin ketara pulak die lepas bersalin hari tu. Tak
turun2 gak bunc...
Wait while more posts are being loaded