Profile cover photo
Profile photo
adrianna syaz
3,419 followers -
Rain..rain..
Rain..rain..

3,419 followers
About
adrianna syaz's posts

Post has attachment
kek kek lagi dan lagi.hehe
Assalammualaikum..selamat sejahtera.. Cam biasa..aku buh gambaq kek ja  la..tengah menumpang wifi laju kat dobi sendiri ni..jadi aku menulis la kejap ^_^ ni gambaq2 kek yang aku wat aritu..oder dari dik.6 biji aku buat dalam masa seari..amik kau..bhahaha..i...

Post has attachment
Cupcake cupcake
Assalammualaikum..selamat sejahtera.. Entry ni buh gambaq2 cupcake yang cust2 oder..kalau dulu jenuh aku try n error dkt berapa kali resipi cupcake..sekarang aku ikut satu resipi ni ja..sebab lembut dan gebu.hehe..nnti aku bagi resipi tu eh..ni tengok2 gamb...

Post has attachment
Lukisan lukisan
Assalammualaikum..selamat sejahtera.. Aku kat tempat keje..curi curi masa kejap tuk taip entry ni.hehe.kali ni pasai lukisan yang aku lukis2 2 ari lepas.aku macam biasa kaler2 dengan waterkaler..feveret..boleh melukis bila kat rumah takdak oder dari custeme...

Post has attachment
Churros hebat~~
Assalammualaikum..selamat sejahtera.. Lama tak post enty..huhu..cam biasa,,aku sibuk..kali ni aku nak cerota pasai aku buat churros haritu.nanti aku bagi resipi..sebab aku tengok kebanyakan resipi kat tenet ni sumanya pakai sukatan cawan..aku yang wat memul...

Post has attachment
Lukisan Lavender
Assalammualaikum..selamat sejahtera.. Semalam cerita pasal pokok2..arini nak cerita pasal lukisan aku pulak..sebab semalam takde order kek lepas balik keje,aku rerajin melukiskan balik,hehe..lama tak melukis ni..try2 la balik melukis.. Lavender..hehe..20 mi...

Post has attachment
Eksperimen Bunga Telang dan Pokok2 Yang Ada
Assalammualaikum..selamat sejahtera.. Macam biskut lagi..bhahaha..sebulan sekali baru aku update entry,,bgusla.hahaha..aku sangat sibuk..dan da sikit2 personal matter yang kena diuruskan..nak sangat aku menaip kat sini..cuma kekdg waktu tu tak mengizinkan.....

Post has attachment
Kek slice untuk dijual area ipoh
Assalammualaikum..selamat sejahtera.. Sekian lamanya aku tak menaip..ni aku taip balik.huhu..aku macam biasa..sibuk sampai takdak masa nak tengok blog kesayangan aku ni dah.sori2..aku nak letak gambaq kek yang aku buat semalam..cuti2,tapi macam hari kerja j...

Post has attachment
Kek kek lagi
Assalammualaikum..selamat sejahtera.. Salam jumaat..aku taip entry cm biasa...macam chipmore lagi..hehe..banyak sebenarnya cerita aku nak kongsi..resipi pun banyak yang aku nak share..cuma aku sibuk sangat sekarang ni..huhu..ni pun curi2 taip entry kat temp...

Post has attachment
Kek kek
Assalammualaikum..selamat sejahtera.. Selamat berhujung minggu.arini aku cuti..tapi macam tak cuti..sebab kemas2 rumah.bersihkan apa yang patut kat rumah..ni pun tak abes keje lagi..hehe..aku curi tulang kejap taip entry dulu..ni aku letak gambaq2 kek yang ...

Post has attachment
Cerita cinta.Hehe..
Assalammualaikum..selamat sejahtera.. Aku kat tempat keje ni..cuba2 nak menaip balik kat blog aku yang ensem ni.haha..aku betui2 dah takdak idea macam dedulu..tulis ja..dengan panjangnya..sekarang idea tandus..haha., Muka takdak idea.hehe.. Sekarang aku ban...
Wait while more posts are being loaded