Profile cover photo
Profile photo
Maria Hasun
156 followers
156 followers
About
Posts

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Muslimah
Muslimah itu , terkadang gelak
kuat tak henti , terkadang juga minum berdiri , terkadang sebelum tidur terlupa baca
doa & ayat kursi, terkadang pakai
stoking dimulai kaki kiri, terkadang aci
redah sarung kasut org lain tanpa disedari. Muslimah itu , terkada...
Add a comment...

Post has attachment
SUPERHERO EFFORTLESSMAN LAZADA
Assalamualaikum. . Sesiapa ada perasan tak di sekitar KL muncul
sorang lelaki berketinggian 200cm = 2 meter dengan berpakaian ala superhero
versi superman tetapi baju berwarna biru & oren? Ha pasti ada terserempak
kan. Siapa superhero tu? Apa function dia b...
Add a comment...

Post has attachment
Review : Imperial Chakri Palace, KLCC
Assalamualaikum, Sedang
mencari kelainan untuk berbuka puasa, meh cuba makan makanan THAI di IMPERIAL
CHAKRI PALACE ROYAL THAI CUISINEM, KLCC. Mempunyai 3 cawangan Pertama di Chakri
Express @ Alamanda Putrajaya, Kedua Chakri Palace @ Pavillion KL & Ketiga
d...
Add a comment...

Post has attachment
Fesyen Baju Kurung Moden Terkini
Assalamualaikum. . Salam sya’aban korang,
sikit hari lagi nak masuk bulan Ramadhan then bulan Syawal. Wah cepat benor
masa berjalan sekarang nie. Pejam pejam celik da nak bulan puasa. Alhamdulillah
masih diberi kesempatan. Cakap pasal Bulan Ramadhan benda
p...
Add a comment...

Post has attachment
Fesyen Baju Kurung
Assalamualaikum. . Salam sya’aban korang,
sikit hari lagi nak masuk bulan Ramadhan then bulan Syawal. Wah cepat benor
masa berjalan sekarang nie. Pejam pejam celik da nak bulan puasa. Alhamdulillah
masih diberi kesempatan. Cakap pasal Bulan Ramadhan benda
p...
Add a comment...

Post has attachment
10 Sebab Raysha Perfumes Jadi Pilihan
Assamualaikum, Sebelum keluar rumah benda yang
paling wajib korang pakai apa selain makeup? mesti minyak wangi betul tak ?
yela tak kan la baju da lawa makeup da cantik tapi bau tak ada, errr jatuh
market u all. Bukan setakat jatuh market confident level ko...
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
BINI CANTIK PUN KENA CERAI?
Assalamualaikum,  Holla, copy paste entry yang maria terbaca di FB. Hanya sekadar perkongsian, even maria sendiri belum alami. Just fahami entry & amalakan okay. Ulang lagi sekali ini entry copy paste :)  Dengar
sini wahai semua bini orang yang cantik atau ...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded