Profile cover photo
Profile photo
Ct Aman
1,444 followers
1,444 followers
About
Posts

Post has attachment
Public
si eczema fighterku..
assalamualaikum... sekarang macam ade laju sikit kan update..heee..ade mase terluang aku manfaatkan sebaiknya..;)harini aku jemput abang haqim balik sekolah dengan seplastik air oren di tangan..so memang aku macam nak berangin sikit..tapi tengok die sedut a...
Add a comment...

Post has attachment
Public
resepi chiecken butter mudah senang!
assalamualaikum.. menu ni suami aku yang request tau...gigihlah si isteri menggoogle resepi ni..saje ku tambah sekeping cheese bagi impak creamyyy yakmat..tapi cover dengan kepedasan dari potongan-potongan cili..so tidaklah muak..simple n sangat2 senang! jo...
Add a comment...

Post has attachment
Public
apa itu sourdough??
assalamualaikum.. hai haiii...rinduuu nak berblog...weee...masa x menyebelahi kamii...harini baru berkesempatan setelah lama kita x update pape..huwaa..blog suam camnilah kan..hi hi hi aku nak kongsi kat korang..ape yang aku sedang gila-gilakan sekarang.......
Add a comment...

Post has attachment
Public
hannah foundation byhs
Assalamualaikum.. Arini aku nak kongsikan tentang Hannah Foundation super best n terbaik ni...alhamdulillah..sangat serasi dengan kulit aku...mula-mula apply pada kulit..fuhh..sejuk berangin je terasa...sapu nipis senang sangat meresap...n aritu seharian ak...
Add a comment...

Post has attachment
Bomba penyelamat negara!
assalamualaikum.. haa..ko da kenapa kan tajuk kehmain lagi...bulan meyambut bomba sedunia ke..eh x..hehe...macam ni..citanye... semalam duduk borak santai dengan hero si haqim...tetiba die cakap bile besar saya nak jadi bomba! eh..heheh..sebelum ni memang x...
Add a comment...

Post has attachment
salam RAMADHAN 2016
assalamualaikum,,, rindu blog...lame x jenguk BW sane sini..sibuk dengan anak2 yang TIGA ketoi tu....haha,,mak nak tarik napass pon sempott bak hang! rasenye belom terlambat nk ucap SELAMAT BERPUASA KAT KORANG^^ semoga RAMADHAN ini memberikan seribu keberka...
Add a comment...

Post has attachment
perjalanan eczema anak secara alami #part 1
assalamualaikum.. alhamdulillah..arini dapat meluangkan mase sebentar mengupdate blog;) arini da dua hari anak soleh aqim bersekolah...dah 6 tahun da anak saye...weee cepat nye mase berlalu..rase baru je kawen semalam dengan suami...(kohkohkoh ayat x blh bl...
Add a comment...

Post has attachment
kek coklat kukus
assalamualaikum.. sejak akhir 2 ni memang banyak pon karangan dalam blog ni aku karang....bukan hari-hari..auto publish..so xde lah blog ni kesuraman je memanjang..huhu...baru ni dekat rumah akak aku ade gudang thailand baru bukak...selalu je die bukak...an...
Add a comment...

Post has attachment
amsyar dah boleh makan!
assalamualaikum.. sedar x sedar,,.da genap 7 bulan #anak soleh amsyar..syukur..awak membesar dengan jayanya anak..minggu lepas timbang berat awak 9 kilo...lagi satu kilo ibarat mommy duk cebek beras cap merbok sepuloh kilo la jawabnye...naseblah mommy bertu...
Add a comment...

Post has attachment
athma+neprothic syndrome
asslamualaikum lame tidak bersiaran...jauh kian jauh aku dari dunia pernulisan blog...mengejar mase..akhirnya aku yang ke ciciran jauh ke belakang..huhu..semput mak nak...rindu nak menulis..seiring macam sis intanberlian  ...xmampu rasenye...hanya mampu mel...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded