Profile cover photo
Profile photo
Mawardi Yunus
1,090 followers -
Lead and manage the Projek Travel team
Lead and manage the Projek Travel team

1,090 followers
About
Posts

Post has attachment
AZLAN TYPEWRITER KINI JADI USAHAWAN MINUMAN TENAGA TURBO 3
Pernah merangkul sebagai juara di Anugerah Juara Lagu ke 23 dan juga Kumpulan Baru Terbaik di dalam Anugerah Planet Muzik 2008 ,   Azlan Typewriter kini bergelar usahawan dengan memasarkan produknya sendiri iaitu minuman bertenaga Turbo 3 yang kini sudah mu...
Add a comment...

Post has attachment
RANCANG PERCUTIAN DENGAN MUDAH MENGGUNAKAN APLIKASI PICK A TRIP
Untuk mendapatkan perjalanan yang lancar dan tidak terganggu dengan masalah-masalah yang tidak sepatutnya, kita harusnya merancang trip kita dengan sebaiknya . Kebiasaannya, untuk merancang sebuah trip ianya bukan sesuatu yang mudah kerana kita perlu melaku...
Add a comment...

Post has attachment
LIPTON NITRO TEA | TEH DENGAN NITROGEN
Pada hujung minggu yang lepas, saya berkesempatan untuk merasai sendiri pengalaman unik minum teh Nitro di High Line , Resort World Genting SkyAvenue mall . Sekali pandang sudah semestinya tidak akan menyangka bahawa air yang dihidangkan itu adalah teh. Tet...
Add a comment...

Post has attachment
Mawardi Yunus commented on a post on Blogger.
Nak cubalah shampoo ni. Nampak macam menarik je. Nanti nak tengok macamana sesuai ke x
Add a comment...

Post has attachment
Mawardi Yunus commented on a post on Blogger.
Comelnya. Nanti saya nak belilah. Nak buat hadiah untuk kawan-kawan yang baru dapat baby. Macam menarik plak idea ni hehe. Tq for sharing
Add a comment...

Post has attachment
Mawardi Yunus commented on a post on Blogger.
Kulit muka saya memang berminyak. Kalau panas sikit mulalah. Tapi kadang2 dia pon cepat kering jugak. Entahla x faham plak rasa
Add a comment...

Post has attachment
M1 PORTABLE PROJECTOR : DAH LA KECIL, MUDAH BETUL BILA BOLEH SAMBUNG KE TELEFON JE
Tempoh hari saya dan kawan-kawan berkesempatan menghadirkan diri di majlis pelancaran produk terbaru brand  ViewSonic  yang diadakan di Petaling Jaya. Inovasi terkini yang mereka pamerkan projektor ultra-mudah alih LED M1 dengan speaker harman/kardon® terbi...
Add a comment...

Post has attachment
Mawardi Yunus commented on a post on Blogger.
Lama betollah tak join aktiviti birding ni. Dulu slalu jugak ikut FAM trip dengan kak Ana. Tapi dah lama sangat dah. Memang best betollah. Kali ni x dpat join sbb balik kampung
Add a comment...

Post has attachment
Mawardi Yunus commented on a post on Blogger.
Belom tengok lagi dua2 ni. Tapi VIP tu nampak lebih menarik. Nanti nak trngoklah
The Kissing Booth & VIP
The Kissing Booth & VIP
ririeyzaries.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Mawardi Yunus commented on a post on Blogger.
Wah sedang berlansung la kan skang ni. Bagus ni kalau nak cari pakej pakej percutian best2
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded