Profile cover photo
Profile photo
Sebastiaan Terpstra
227 followers -
Google Certified Trainer & Google Certified Innovator bij Heutink ICT
Google Certified Trainer & Google Certified Innovator bij Heutink ICT

227 followers
About
Posts

Post has attachment
Op 22 november organiseren wij een Google Inspiratiedag voor VO op het hoofdkantoor van Google in Amsterdam waar Rob Houben (Agora Niekée) en Willem Karssenberg (Trendmatcher) aan de hand van praktijkvoorbeelden inzoomen op hoe Google binnen het onderwijs gebruikt wordt. Nog een aantal plekken beschikbaar, klik op de link hieronder om je aan te melden!

Vraagje :) Zijn er vo-scholen die óf zijn overgestapt van O365 naar G Suite óf die beide naast elkaar hebben draaien? Zo ja, mag een grote vo-school die ik begeleid contact opnemen en vragen naar ervaringen? De school heeft O365 beperkt uitgerold en adoptie is laag. Middenmanagement en innovators neigen naar G Suite en zijn dus benieuwd naar ervaringen van andere scholen om de impact van een overstap/hybride omgeving in te schatten.

Post has attachment
Leuk nieuws! Vanaf nu bieden we de Google Bootcamps aan voor stichtingen en individuele deelnemers waarin je spelenderwijs wordt klaargestoomd voor het Google Certified Educator Level 1 en 2-examen. Check onderstaande link voor meer info en aanmelden.

Post has attachment
Om nieuwe Chromebook-gebruikers een beetje op weg te helpen hebben we een Chromebook-spiekbriefje gemaakt die je voor leerlingen kunt printen of op A3-formaat aan de muur in de personeelskamer kunt hangen. Scheelt hopelijk weer wat vragen als 'Waar zit de rechter muisknop?' :)

Post has attachment
Handig! Als je een formulier toevoegt als bijlage in een opdracht in Classroom, dan krijg je de mogelijkheid om automatisch de cijfers te importeren in Classroom
Photo

Post has attachment
11 concrete toepassingen van G Suite for Education, binnen en buiten de klas

Post has attachment
Interessante geschiedenisles over hoe Google de grootste speler werd in het onderwijs in de VS

Post has attachment
Hey, Cloud Search verschijnt als app in de admin console bij GSfE. Als je erop klikt is is weer weg. A taste of things to come?
Photo

Hi! By default, Gmail, Docs and YouTube are pinned to the shelf for managed Chromebooks. How can I get rid of these so I can decide which apps will be pinned to the shelf?

Post has attachment
In verlengde van de suggesties van +Marcel Ursem heb een interactief prototype (wel even openen dus) uitgewerkt waarmee je meer interactiviteit zou kunnen inbouwen in Google Presentaties, beetje a la Nearpod maar dan met de kracht van Google :) Ben benieuwd wat jullie ervan vinden.
Wait while more posts are being loaded