Profile cover photo
Profile photo
Everest Web Academy
21 followers -
Ќе те однесеме до врвот!
Ќе те однесеме до врвот!

21 followers
About
Posts

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Неколку прекрасни типографски логоа од врвни дизајнери како инспирација за вашите идни проекти.
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Да имате веб страна а да немате посетители е исто како да имате продавница во пустелија. Ако имате посетители, ќе имате и клиенти. Еве што треба да направите за да го зголемите бројот на посетители.
Add a comment...

Post has attachment
И црно-белиот дизајн може да биде моќен. За ваша инспирација, погледнете неколку моќни дизајни на веб сајтови од врвни дизајнери.
Add a comment...

Post has attachment
Не може да станете веб дизајнер а да не знаете што е font Awesome, како се користи и кои се неговите можности.
Add a comment...

Post has attachment
Што се иновации, каков е потенцијалот за развој на иновативни бизниси и што треба да поседувате за да започнете своја успешна бизнис приказна ќе дознаете од интервјуто со Александар Тасев од SuperFounders.
Add a comment...

Post has attachment
Бојата е важна работа во веб дизајнот. Добијте инспирација за вашите идни проекти од делата на врвни дизајнери.
Add a comment...

Post has attachment
Паралакса е многу интересен ефект на скролување кој дизајнерите често го употребуваат деновиве. Погледнете ги овие извонредни сајтовите за да добиете инспирација за вашите идни проекти.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded