Profile cover photo
Profile photo
Frie Funktionærer
7 followers
7 followers
About
Posts

Post has attachment
Mandag d. 15. juni 2015 påbegynder vi ombygningen af vores hovedkontor i Paghs Gård i centrum af Odense.

http://www.fyens.dk/odense/Fredet-bygning-renoveres-for-millioner/artikel/2730656
Add a comment...

Post has attachment
Frie Funktionærer fejrer 2 års fødselsdag som nummer 1 på Trustpilot.

I en konstant foranderlig verden kan det nu engang være rart, at nogle ting ikke ændrer sig. Én af disse ting er Frie Funktionærers status som den bedst vurderede faglige organisation på Trustpilot. Gennem de seneste to år har vi nemlig ligget konstant nummer 1 på Trustpilot, som den fagforening og a-kasse med de mest tilfredse medlemmer.

Det er vi naturligvis meget stolte af, og vi betragter det som udtryk for et stærkt, værdifuldt og ærligt samarbejde med alle vores medlemmer.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Nye tal fra Analyse Danmark viser, at 11 % af københavnerne, ifølge dem selv, afholder 5-6 pauser i løbet af en arbejdsdag, mens det kun er 5 % fra de øvrige regioner, der holder samme antal pauser. Også unge mellem 18-29 år er flittige til at holde pauser.
Add a comment...

Post has attachment
Har du oplevet en spændende ændring i dit arbejdsliv? Fortæl din historie og deltag i konkurrencen om et lækkert ophold på Helle Mølle Å Badehotel :-)
https://www.f-f.dk/aktuelt/aar-2015/skal-din-karrierehistorie-beloennes
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Til Frie Funktionærer søger vi to karrierekonsulenter til København og Sjælland.
Du brænder for at bringe Frie Funktionærers medlemmer videre i job med professionel vejledning og sparring. Og du er robust og en dygtig formidler, som arbejder målrettet med professionelle samtaler.
Hvis ja - så læs mere om jobbet her. Ansøgningsfrist 18. marts, kl. 9.
Add a comment...

Post has attachment
Vi tilbyder dig et fyraftensmøde, hvor du kan få masser af inspiration til at skrive et fængende CV og  en god ansøgning. Du får også tips til din forberedelse til jobsamtalen. Det kan du få glæde af, hvad enten du er fuldtids jobsøgende eller blot kigger dig om efter nye udfordringer. Fyraftensmødet holdes i København, Risskov og Odense - den 24. april 2015 er det i København. 
Add a comment...

Post has attachment
Frie Funktionærer har siden 1951 arbejdet for frihed på arbejdsmarkedet og lønmodtageres frihed til selv at vælge fagforening.

Vi synes, at dit kontingent skal bruges på at varetage dine interesser. Derfor bruger vi ikke dine penge på at støtte politiske partier og er modstander af kollektiv tvang. 

Hos os er det dig, der bestemmer farten. Vi kører ingen sager mod din vilje - i modsætning til fx fagforeninger under LO. Hos os er det dig og ingen anden, som bestemmer, om en given sag mod din arbejdsgiver skal tages op. Du får råd og vejledning med afsæt i dine behov og ønsker.
Add a comment...

Post has attachment
Kommunikation har stor betydning for, hvordan vi får løst konflikter. På vores kursus den 18. februar i København får du nogle enkle redskaber til at tackle vanskelige situationer og blive bedre til at skabe og fastholde den konstruktive dialog. Det hele sker med udgangspunkt i din egen personprofil.
Add a comment...

Post has attachment
Skal du forhandle lønforhøjelse eller er det bedre med flere personalegoder? Se Frie Funktionærers guide her.
Add a comment...

Post has attachment
Har du set, at vi har gratis jobsøgningsworkshop for medlemmer - endnu ledige pladser den 12. januar i Hillerød. Du får inspiration og gode fif til både dit CV, din ansøgning til opslåede stillinger og uopfordrede ansøgninger.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded