Profile

Cover photo
SEria - A Magyar Sony (Ericsson) Fórum
78 followers|6,288 views
AboutPostsPhotosVideos

Stream

 
Beszámoló a Sony és a Sony Mobile sajtótájékoztatójáról

Nagyon vártuk már ezt az eseményt. De gondolom nem csak mi, hanem mindenki aki figyelemmel kíséri a SONY és a Sony Mobile híreit. Eljött hát végre a hivatalos hazai bejelentés napja. Megismerhetjük a Sony Mobile és a SONY 2012. évi hazai újdonságait.
www.seria.hu
 ·  Translate
2
Add a comment...
 
SONY képszenzor az iPhone 5-ben is?

Népszerűek újabban a SONY képszenzorjai a gyártók körében. A vezető gyártók szinte mindegyike vásárol a japán cégtől különböző CMOS lapkákat. A BSI technológia, a nagy érzékenység, a különféle optikákhoz a könnyű illeszthetőség és sok más kiemelkedő tulajdonságuk miatt SONY képszenzorok nagyon sok felső kategóriás modellben megtalálhatók. Nem véletlenül. A SONY szenzorai képviselik ma a legmagasabb színvonalat,... www.seria.hu
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
Jönnek a 2011-es modellek maintenance frissítései!

Az Xperia P update-jei szépen sorban gördülnek a használókhoz, és elindult az összes 2011-es modell maintenance (hibajavító, felújító) frissítése is. Az Xperia arc, Xperia arc S, Xperia neo, Xperia neo V, Xperia mini, Xperia pro, Xperia active és Xperia ray update-je a napokban már folyamatban van, az Xperia mini pro, Xperia neo L és a Live Walkman ezt követően. A tulajdonosok értesítést kapnak telefonjukra, és amennyiben már frissítettek ICS 4.0.4-re az OTA (over-the-air) frissítést is választhatják, hiszen nem a teljes fw kerül letöltésre, csak a maintenance állományok felülírásához szükségesek. Aki Gingerbreadről fog frissíteni kizárólag a Sony PC vagy Mac programjaival teheti meg.
Kérjük ne kérdezzen senki időpontot, nem tudjuk a választ az egyes konkrét SI számokra, és ez a korábbi teljes rendszer frissítéshez képest eltérően nem is lesz naprakészen előre közölve. Várjunk türelemmel az értesítésünkig!
Forrás: http://blogs.sonymobile.com/products/2012/08/21/new-ice-cream-sandwich-software-version-for-2011-xperia-smartphones/#more-5780
 ·  Translate
2
Add a comment...
 
Xperia Sola tesztünk:
 ·  Translate
2
Add a comment...
 
Négy red dot elismerés a Sony Mobile termékeinek!

A Sony Mobile Communications örömmel jelenti be, hogy termékei idén négy red dot elismerést érdemeltek ki a Termék Design kategóriában, valamint egy tiszteletreméltó említést.
A red dot design díj a világ egyik legnagyobb és legkiválóbb formatervezési versenye, melyre évente 70 országból több mint 14.000 nevezés érkezik. A nemzetközi szakértőkből álló zsűri az újítások, ergonómia, tartósság és ökológiai stabilitás alapján értékelte a versenyző termékeket. A díjátadó ünnepségre július 2-án a németországi Essenben került sor.

"A dizájn a Sony Mobile termékfejlesztési filozófiájának középpontjában áll, és ezek a díjak kitűnő elismerései Xperia okostelefonjaink és kiegészítőink - Smart Accessories - formatervezésének. Ugyanakkor hűen tükrözik elkötelezettségünket, hogy olyan okostelefonokat tervezzünk a vásárlóink számára, melyek a dizájn és funkcionalitás kompromisszuma nélküli, teljes felhasználói élményt kínáljanak" - mondta Jeanna Kimbré, a Sony Mobile Communications Kreatív Termék Dizájnjáért felelős igazgatója.

A díjnyertesek

Az Xperia active, az Xperia ion, a Smart Wireless Headset pro és az Xperia ion-hoz tartozó SmartDock kapták meg a red dot díjat a Termék Design kategóriában, míg az Xperia ray a tiszteletreméltó említésben részesült.
A díjak sokasága jól szemlélteti a Sony Mobile teljes termékportfóliójában tetten érhető elkötelezettségét a stílusos, kiemelkedő minőségű formatervezés iránt.
Az Xperia active egy strapabíró telefon, amely akár nedves ujjal és napfényben is jól használható karcálló kijelzővel rendelkezik, melyet erős alumínium keret is véd a környezeti hatásoktól.
Az Xperia ion hatalmas kijelzővel büszkélkedhet, mely az egész készülék elejét beborítja, ezzel olyan érzetet keltve, mintha az egész készülék a kezünkben úszna. A zsűri külön dicsérte a kontrasztot a fekete kijelző és az alumínium hátlap között, mely magas minőségű megjelenést kölcsönöz a telefonnak.
Az Xperia ion-hoz tartozó SmartDock apró méretéhez párosuló magas minőségű dizájnjával tündököl, melyhez rengeteg funkció is tartozik - többek között összekapcsolható egérrel, billentyűzettel, HD TV-vel és még számos egyéb eszközzel.
A Smart Wireless Headset pro sztereo headset visszafogott formatervezésével, természetes megjelenésével a fogyasztók széles körének lehet optimális választás függetlenül munkakörnyezetük sajátosságaitól.
Az Xperia ray karcsú, dinamikus formája tökéletesen illeszkedik a felhasználók tenyerébe. Az andoridos okostelefon keretén végigfutó alumínium csík pedig tartósságot és prémium minőséget sugall.
 ·  Translate
1
Add a comment...
Have them in circles
78 people
András Unyatinszki's profile photo
Novoszath Adam's profile photo
Renato Molnár's profile photo
 
Az iPhone 5 három meghatározó alkatrésze SONY gyártmány!
www.seria.hu
 ·  Translate
2
1
Add a comment...
 
A Sony Tokióba helyezi át az okostelefonok hardvereinek fejlesztését

Nem igazán szeretünk komoly üzleti kérdésekkel foglalkozni, de mivel a tegnapi és a mai hírek fontos változásokat helyeznek kilátásba, nem kerülhetjük el, hogy említsük ezeket... www.seria.hu
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
A Sony új Exmor RS™ BSI CMOS lapkái és kameramoduljai

2012. augusztus 20-án a Sony sajtóközleményében bejelentette a mobiltelefonok és tabletek számára forgalomba kerülő új Exmor RS™ technológiával készülő képérzékelő lapkáit és kameramoduljait. A Sony három eltérő specifikációval kínálja Exmor RS™ választékát a gyártók számára... www.seria.hu
 ·  Translate
1
Add a comment...
2
1
Add a comment...
 
Kijelző tesztgyőztes az Xperia P

Sajtóközlemény Budapest, 2012. július 12. Sony Xperia P - a legfényesebb kijelzővel rendelkező okostelefon

Bizonyára mindenki találkozott már azzal a problémával, mikor egy fotó vagy akár egy üzenet nem látható megfelelően a mobiltelefon kijelzőjén. Ez rendszerint erőteljes napsütésben fordul elő, így a képernyőn szinte semmi sem látható. De mostantól az Xperia P segítségével ez a probléma is megoldódik. A készülék a Sony "WhiteMagic" kijelző technológiájának köszönhetően, éles és tiszta képet biztosít akár szikrázó napsütésben is.

A Sony Mobile Communications egy független tesztlaboratóriumot bízott meg azzal, hogy tesztelje le a készülék kijelzőjét, és hasonlítsa össze 11 másik okostelefonéval. A nemzetközileg is elismert, és számos összehasonlító tesztet végző TESTfactory végezte el a méréseket, mely során minden külső tényezőt a minimálisra csökkentettek, és az összes okostelefon kijelzőjét a maximumra állították. Ezek után minden egyes készülék kijelzőjét megmérték egy spektrométer segítségével.
A teszt egyértelmű győztese a Sony Xperia P lett, mely laboratóriumi tesztértéke 867 candela lett. Ezt a kiemelkedő értéket a Sony Xperia P okostelefonban debütáló WhiteMagic technológiával sikerült elérni. Egy hagyományos LCD kijelzőnél minden egyes pixel színe (így a fehér szín is) három alpixelből áll össze, amely nem más mint a vörös, a kék és a zöld. Ezzel szemben a 4"-os Mobile Bravia Engine technológiával felszerelt Reality Display kijelzőben egy negyedik - fehér - alpixel is található, mely lehetővé teszi, hogy a kijelző még fényesebb legyen akár szikrázó napsütésben is. Bár az Xperia P fényesebb kijelzővel rendelkezik, ez mégsem jelenti a fogyasztás növekedését. A telefon ugyanis egy beépített szenzor segítségével a környezeti viszonyokhoz igazítva szabályozza a képernyő fényerejét. Az Xperia P a 2012 májusa óta érhető el Magyarországon.
 ·  Translate
2
Add a comment...
People
Have them in circles
78 people
András Unyatinszki's profile photo
Novoszath Adam's profile photo
Renato Molnár's profile photo
Links
Story
Tagline
Magyarország egyik legnagyobb, Sony / Sony Ericsson mobilokkal foglalkozó weboldala
Introduction
A SEria fórumát 2006. május 9-én indítottuk útjára. A fórum az eltelt idő alatt rendkívül dinamikus fejlődést ért el.
Egy éves születésnapjára már Magyarország legnépesebb, legtöbb regisztrált taggal rendelkező, és egyben legtartalmasabb Sony Ericsson fórumává vált.
Bővebb információért kattints ide.