Profile cover photo
Profile photo
Faizal Othman
5 followers
5 followers
About
Posts

Post has attachment
**
Pada tanggal 13 Ogos 2015, Ayahanda aku, Othman Saad Telah meninggalkan kami sekuluarga tepat pada pukul 11pagi. Tatkala mengapat panggilan telefon daripa ibuku....aku jd blurr jap....sela beberapa minit...baru otak aku kembali normal...kucapai kunci kereta...
Add a comment...

Post has attachment
Aku Hampir Putus Asa Karena Puteraku Down Syndrom, Tapi Kini Ia Inspirasiku
Bagi setiap Ibu bapa, memiliki buah hati dengan kelainan atau kecacatan memerlukan kesabaran dan kekuatan ekstra lebih. Tidak sedikit orang menganggap bahawa anak memerlukan perhatian khusus tapi ada yang beranggapan merupakan sebuah aib di keluarga. Tapi, ...
Add a comment...

Post has attachment
Ayah Baik Hati Pakai Gaun Elsa Frozen Untuk Buktikan Cintanya Pada Anaknya
Setiap orang tua/ibu bapa tentu menginginkan yang terbaik buat buah hatinya. Sumber dari laman  metro.co.uk , baru-baru ini seorang ayah yang baik hati mengenakan pakaian ala Elsa Frozen. Ayah yang tidak disebutkan namanya tersebut dilihat mengenakan gaun b...
Add a comment...

Post has attachment
RAT RACE
Apa itu RAT RACE? Pernah dengar tak istilah "Rat Race''? Satu istilah yang memberi maksud "never ending" ataupun "tiada kesudahan.". Seperti seekor tikus yang berlari dalam roda, di dalam sangkarnya...Yang tiada matlamat untuk bebas...Hanya berlari dan pena...
RAT RACE
RAT RACE
apaizone.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Counting days....
Hai semua...lama x update blog....bz yg entah ape2....anyway...entry kali ni nak sharing my feeling menghitung hari untuk melangkah ke alam yg baru..bukan alam bunian..bukan alam perkahwinan..tapi alam pekerjaan yg baru...dah tua2 bangka pon dok carik keja ...
Add a comment...

Post has attachment
KISAH 3 BOTOL COCA COLA - BECOME TO AGENT OF CHANGE
Ada 3 botol coca cola. Ketiga2 botol tersebut dihasilkan dan dibuat di tempat yang
sama,memiliki rasa yang sama,dan dibungkus/label yang sama
pula. Bila tiba masa utk penghantaran, sebuah truk datang ke kilang tersebut, mengangkut botol2 coca cola dan men...
Add a comment...

Post has attachment
Jenis Manakah kamu?
Ini adalah sebuah cerita tentang pentingnya berfikir positif jika menghadapi masalah. Suatu ketika seorang anak perempuan mengeluh kepada ayahnya tentang hidupnya
yg  sangat susah dan dia tidak tahu bagaimana cara menghadapinya. Ia merasa letih menghadapi s...
Add a comment...

Post has attachment
10 Sen
TERSEBUTLAH kisah, seorang Imam yang dipanggil ke suatu tempat untuk
menjadi Imam di sebuah masjid. Ia pun hendak berangkat ke tempat itu,
telah menjadi kebiasaan, Imam tersebut selalu menaiki bas untuk pergi ke
masjid. Pada suatu hari, selepas Imam ters...
10 Sen
10 Sen
apaizone.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Dendam Itu Berubah...
SEORANG lelaki yang baru menikah tinggal menumpang di rumah mertuanya.
Beberapa saat tinggal bersamanya, akhirnya ia demikian kesal dengan ibu
mertuanya yang menurutnya sangat cerewet, bawel, bossy, dan
angkuh sekali. Setelah dua tahun, baginya cukup sud...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded