Profile cover photo
Profile photo
Rivelino Satya Nugraha
3,039 followers -
✔ Verified Gadget-Techno-Photography Freak and Beautiful Ladies Lover
✔ Verified Gadget-Techno-Photography Freak and Beautiful Ladies Lover

3,039 followers
About
Rivelino's posts

Post has attachment
Great! tika1988 has enough experience to reach a new level.

Post has attachment
Great! tika1988 has enough experience to reach a new level.

Post has attachment
I am enjoying the battle in Heroes of Order & Chaos! Input my Recruitment Code (tika1988) and we can fight together! You will also gain rewards!

Post has attachment

Disuatu hari di stasiun Radio di bulan Puasa

Seorang pendengar Radio EaaFM sedang terlibat percakapan via telpon dengan sang penyiar:
Pendengar : Hallo Radio EaaFM??
Penyiar: Betoooll!! dengan siapa niy??
Pendengar: Dengan ryanz nih, boleh request ngga?
Penyiar: Boleh...mau request apaan yanz?
Pendengar: Tolong puterin adzan Maghrib donk!!! udah laper nih!!!

(_nama pendengar bukan nama sebenarnya_)

Post has shared content
bwakakakakak
Harry potter kabur ke indonesa.. dikejar voldemort
Photo

Post has shared content
Hooked on G+ and need a dedicated Windows desktop application? Get it free here http://www.abelssoft.net/gclient.php

(IMPORTANT: This is a 3rd party app, not from Google, so use it at your own risk)

Smarfren EVDO emang top abis speednya
colek suhu +Mada Master Wu
pancal pleki

Mbah Jo dirawat ndhik rumah sakit. Jare doktere asmane wis kronis, irunge
sampek dipasangi selang.
Wis pirang-pirang dino iki mbah Jo mueneeng ae koyok wong koma, mripate thok sing ketap-ketip.

Dikiro wis wayahe mangkat, anake nyelukno mudhin ben didungakno.
Pas Mudhine enak-enak ndungo, moro-moro Mbah Jo megap-mggap gak isok
ambekan, raine pucet, tangane gemeter.
Nganggo bahasa isyarat mbah Jo nirokno wong nulis.

Anake ngerti maksute, langsung dijupukno kertas ambek pulpen. Ambek
megap-megap, Mbah Jo nulis surat.
Karo siso-siso tenogone Mbah Jo ngekekno surate iku mau nang Pak Mudhine.
Ambek Pak Mudhine kertase iku mau langsung disaki, rasane kok gak tepak moco surat wasiat saiki, pikire Pak Mudhin.
Mari ngesaki surat Pak Mudhin nerusno ndungone.

Gak sui mari ngono mbah Jo mangkat. Akeh wong sing kelangan, soale masio sangar, Mbah Jo iku wonge apikan.

Pas selametan pitung dinane Mbah Jo, Pak Mudhin diundang maneh.
Mari mimpin ndungo, Pak Mudhin lagek iling lek dhe'e nganggo klambi batik
sing digawe pas mbah Jo mangkat.
Lha ndhik sake lak onok titipan surate Mbah Jo tah, waduh selamet iling aku
rek, pikire Pak Mudhin.

"Derek-derek sedoyo, onok surat seko almarhum Mbah Jo sing durung tak
sampekno nang peno kabeh. Lek ndhelok Mbah Jo pas uripe, isine mestine nasehat kanggo anak putune kabeh. Ayok diwoco bareng-bareng isi surate".

Mari ngono pak Mudhin ngerogoh surat ndhik sak’e, bareng diwoco tibak’e munine..

HE.. NGALIO DHIN !!! OJOK NGADHEK NDHIK SELANG OXIGENKU !!!
Wait while more posts are being loaded