Profile cover photo
Profile photo
Armila Ruslan
3 followers
3 followers
About
Communities and Collections
View all
Posts

Post has attachment
#KauAkuKitaSunwayLagoon
                                              Now nak cerita, for the first time keluar bersama #KauAkuKita!!! tak de sorang pon yg tak pergi. COMPLETE!!! wahahaha excited aku! Habis je final october 2016 haritu, memasing busy susun jadual nak pilih tarikh ...

Post has attachment
Thanks for everything 💓
emmmm tak tahu nak mula mcm mana tapi entri ni nak cerita org yg paling annoying gila yg pernah aku kenal dekat U. hahahahaha jk tak tahu lah mcm mana aku blh rapat dgn dia. aku kenal dia hanya time kelas elc je kot time part one! hahahahaha ye lahh, aku ni...
Thanks for everything 💓
Thanks for everything 💓
lailaelzahra.blogspot.my

Post has attachment
Thanks for everything ;')
emmmm tak tahu nak mula mcm mana tapi entri ni nak cerita org yg paling annoying gila yg pernah aku kenal dekat U. hahahahaha jk tak tahu lah mcm mana aku blh rapat dgn dia. aku kenal dia hanya time kelas elc je kot time part one! hahahahaha ye lahh, aku ni...
Thanks for everything ;')
Thanks for everything ;')
lailaelzahra.blogspot.my

Post has attachment
Thanks for everything ;')
emmmm tak tahu nak mula mcm mana tapi entri ni nak cerita org yg paling annoying gila yg pernah aku kenal dekat U. hahahahaha jk tak tahu lah mcm mana aku blh rapat dgn dia. aku kenal dia hanya time kelas elc je kot time part one! hahahahaha ye lahh, aku ni...

Post has attachment
L.O.V.E. It's hard to put into words
Cinta? Perasaan ni semestinya akan hadir pada setiap manusia yg punya hati.... Perasaan ni susah utk aku ungkapkan dekat someone yg aku cinta walaupun kau tahu sungguh menyakitkan mencintai seseorang yang tak mencintaimu, tetapi lebih menyakitkan adalah men...
L.O.V.E. It's hard to put into words
L.O.V.E. It's hard to put into words
lailaelzahra.blogspot.my

Post has attachment
Luar Zon Selesa
Semester 4 dah semester 4 okayyyyyyy!!! Subject subject dia tough gila kot. Almost subject dia membaca. dah lah ingatan tak berapa nak kuat kalau menghafal ni hmmm. Dah nak akhir akhir sem ni, stress dia teramatlah stress... Stress dengan sekeliling, dengan...

Post has attachment
I'ts hurting me...
i'ts hurting me, always CRY memang kau tak perasan, memang aku tak bagitau. memang aku diamkan diri, memang aku sedih gila dapat tahu, memang aku rasa kecewa... kecewa gila susah nak ungkapkan benda ni, susah sangat... bila kau dapat tahu, mesti terkejut....

Post has attachment
Pemindahan ke Raub
Bismillah... Dari awal lagi time dapat surat tawaran kemasukan ke UiTM Pahang dah bgtw yang kitorg punya kampus transit kat Kampus Jengka. Tetap kat Raub but still kat pahang juga hahaha. #JodohKah Haritu ada taklimat tentang pemindahan ni. Bukan setakat CS...

Post has attachment
End Of Our Semester Two
Alhamdulillah habis sudah semester dua and final exam berjalan dengan lancar ALHAMDULILLAH syukur... im tried my best. This sem merupakan sem yang tough. Sebab apa? Sebab credit hour dia banyak. 4 credit hour. Subject ;  ECO120 & CSC159. As always 3 credit ...
End Of Our Semester Two
End Of Our Semester Two
lailaelzahra.blogspot.my

Post has attachment
Kehidupan sebagai mahasiswi Sains Komputer
Wahhh dah lama x updated blog hehe. Kali ni nak cerita kehidupan // pengalaman bila ambil kos sains komputer walaupun x terfikir pon nak ambik pasal komputer. Yang selalu fikir nak jadi dentist dentist dentist.. Haaaa, bila dh dpt tawaran utk ambil kos sain...
Wait while more posts are being loaded