Profile cover photo
Profile photo
Nurul Hanisah
About
Posts

Post has attachment
Radiografi-UniSZA Part 2
Assalamualaikum Saya akan sambung penulisan saya tentang praktikal Setiap semester akan ada  Praktikal yup, praktikal di hospital yang terpilih praktikal ni bermaksud pelajar akan berhadapan dengan pesakit(human being--bukan patung) dan kena merawat pesakit...

Post has attachment
Radiografi-UniSZA part 1
Assalamualaikum Sebelum start apa-apa saya nak memperkenalkan diri saya dahulu saya ambil jurusan diploma Radiografi di UniSZA nak masuk tahun kedua pengajian saya  Radiografi ni dibawah Fakulti Perubatan & Sains Kesihatan ok, saya nak briefing sikit mengen...

Post has attachment
Praktikal Sem 3-HoSHAS
Assalamualaikum Untuk sem 3 ni aku ditempatkan di Hospital Sultan Haji Ahmad Shah, Temerloh Pernah pernah melawat bandar Temerloh untuk singgah makan ikan patin masak tempoyak tapi tak pernah sampai ke Hoshas Hospitalnya agak baru, cantikla juga Yang paling...

Post has attachment
Jalan(g)-Jalan(g) Terengganu
Assalamualaikum, Alhamdulillah, semester 6 telahpun berakhir Jadi parents aku datang jemput aku kat Ganu ni next sem, 3 bulan straight aku praktikal kat Kelantan jadi balik Ganu balik hanya untuk ambil exam 2 hari sahaja di Kuala Terengganu aku gunakan deng...

Post has attachment
Radiografi-UniSZA Part 2
Assalamualaikum Saya akan sambung penulisan saya tentang praktikal Setiap semester akan ada  Praktikal yup, praktikal di hospital yang terpilih praktikal ni bermaksud pelajar akan berhadapan dengan pesakit(human being--bukan patung) dan kena merawat pesakit...

Post has attachment
hidup baru.ganu.
Assalamualaikum Lama, terlalu amat lama tak update blog Last update 2011 Sekarang 2014 3 tahun menyepi Saya dah selamat menempuhi alam sekolah menengah dan sekarang telahpun selamat di alam universiti Alhamdulillah, saya terpilih untuk belajar di Universiti...

Post has attachment
Radiografi-UniSZA part 1
Assalamualaikum Sebelum start apa-apa saya nak memperkenalkan diri saya dahulu saya ambil jurusan diploma Radiografi di UniSZA nak masuk tahun kedua pengajian saya  Radiografi ni dibawah Fakulti Perubatan & Sains Kesihatan ok, saya nak briefing sikit mengen...

Post has attachment
Praktikal Sem 3-HoSHAS
Assalamualaikum Untuk sem 3 ni aku ditempatkan di Hospital Sultan Haji Ahmad Shah, Temerloh Pernah pernah melawat bandar Temerloh untuk singgah makan ikan patin masak tempoyak tapi tak pernah sampai ke Hoshas Hospitalnya agak baru, cantikla juga Yang paling...

Post has attachment
Jalan(g)-Jalan(g) Terengganu
Assalamualaikum, Alhamdulillah, semester 6 telahpun berakhir Jadi parents aku datang jemput aku kat Ganu ni next sem, 3 bulan straight aku praktikal kat Kelantan jadi balik Ganu balik hanya untuk ambil exam 2 hari sahaja di Kuala Terengganu aku gunakan deng...

Post has attachment
Korea Place to Visit
Testing untuk pembelajaran HI 1. Gyeongbokgung Gyeongbokgung Palace arguably the most beautiful and remains the grandest of all five palaces is also called “Northern Palace” because it is the furthest north when compared to the neighboring palaces of Chan...
Wait while more posts are being loaded