Profile cover photo
Profile photo
gege Hungary Kft
12 followers
12 followers
About
Communities and Collections
Posts

Post has attachment
Keresd a hirdetésünket és persze a sok-sok hasznos kerti tippet az Oázis Magazinban!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Kellemes meleg a teraszon a hideg napokon is!
Most évindító terasz fűtőtest akcióval kedveskedünk webshopunkon! A részletekért érdemes kattintani:
http://gegewebshop.hu/spl/214423/Elektromos-teraszfutok
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Ezúton szeretnénk mindannyiunknak boldog, békés ünnepeket kívánni! Most egy kicsit pihenünk, de jövőre új erőre kapunk! Gege Csapat!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
A 2015-ös évünknek nem is tudnánk méltóbb lezárását elképzelni, mint a legújabb sátrunk bemutatását!
Bátonyterenyei büszkeségünk 20 méter x 15 méteres alapterülettel és 6 - azaz HAT!!! - méteres oldalmagassággal bír.
Készítettünk egy felülnézeti fotót is, hogy megpróbáljuk érzékeltetni a nagyságát. …elférne alatta egy családi ház is… vagy akár egy (több) ZSIRÁF! Nem semmi, mi?!
Megrendelőnk képviselőjének véleménye is jó kedvre ad okot, nézzétek csak: „Nagyon elégedettek vagyunk, pont olyan lett, mint amilyennek elképzeltük! “
Az utolsó napokat is maximálisan kihasználva, jelenleg két „nagyobbacska” sátrat is építünk, de erről bővebben jövőre…!
Photo
Photo
2015-12-17
2 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
A legjobb mindig otthon - Mező Misinél jártunk

Egy átlagos napsütéses délután, egy átlagos budapesti lakóparkban, erkélyek, teraszok sokaságával. Mégis különleges számomra, mert most Mező Misihez jöttem.

Már jó ideje az egyik kedvenc magyar előadóm. Ő is egy vidéki srác, akinek voltak álmai, amit megvalósított. Évek óta követem a Magna Cum Laude munkásságát, szeretem a zenéjüket és emberként is nagyon szimpatikusnak tartom Misit az egyénisége miatt, mivel a koncertek, díjak, elismerések mellett ő is csak egy családapa, aki szeret otthon lenni a gyerekeivel, és az együttlét minden percét igyekszik a lehető legjobban kihasználni. Ezért is vagyok most itt nála. A harmadik emeleti lakásuk nagy terasza remek lehetőség a félig kint - félig bent töltött időre, de az időjárás sokszor közbeszól, hol az eső, hol a szél miatt mégiscsak kénytelenek behúzódni a lakás négy fala közé.

Tehát mint sokan mások, ő is ezzel a problémával keresett meg a teraszok-hu oldalunkon keresztül, hogy közösen találjunk megoldást az erkély fedésére úgy, hogy a szabadság érzése, és a nap fényének a lakásba jutása megmaradjon. Az előzetesen elküldött fotók alapján már látható volt számomra, hogy a harmadik emeleti erkélyt az időjárás bizony nem kíméli. Kapja az esőt, a hideget, a szelet, de Misi mégis egy kedves, napfényes, bármikor használható védett életteret szeretne ide varázsolni. A fényképek alapján arról is megbizonyosodtam, hogy nem lesz egyszerű feladat, amit kér, teljesen egyedi gyártást igényel, átgondolt szerelési folyamatokkal, ráadásul a rendelkezésre álló terasz belmagasság alacsony, a munka is a harmadik emeleten történik. A teraszok.hu munkái során azonban már több kihívással is szembenéztünk, így az elküldött ajánlatunk és megoldási javaslatunk Mező Misi számára is tetszett. Nem volt más hátra, mint személyesen is megbeszélni az elképzeléseket.

Nem csalódtam benne, ő pontosan ugyanaz a barátságos és szívélyes ember, amilyennek képzeltem. Kávéztunk, érdeklődéssel hallgatta a teraszok.hu történetét, a különleges munkáinkat, a szinte baráti munka kapcsolatokat. Végül közösen felmértük a teraszt, meghatároztuk az anyagokat, színeket, külön-külön a tartószerkezetnek, a polikarbonátnak, a csatornának és átbeszéltük a szereléssel kapcsolatos óvintézkedéseket és folyamatokat. Miután az egész munkát tisztán láttuk, elindulhatott a gyártási folyamat. Lakatosaink legyártották a fémszerkezetet, a színterező üzemben ráégették a festéket, előkészítettük az összes alapanyagot, szerelési anyagot, és mindezt csupán két hét alatt.

Az időpont egyeztetés azonban már nem volt ilyen egyszerű. Misi igen elfoglalt, ráadásul a szerelést csak megfelelő időjárási körülmények között lehetett elvégezni, de végül sikerült találnunk egy közös időpontot.

Szerelő csapatunk kivonult a helyszínre, hogy valóra váltsák Misi álmát. A szomszédok kíváncsi és ellenőrző tekintete mellett először is megtettük a biztonsági óvintézkedéseket. A lépcsőház szűkössége miatt a fémkereteket kötelekkel kellett felhúznunk, és a szerkezet illesztésekor a fali rögzítéseknél további nehézséget okozott a hőszigetelő rendszer is a falon. De speciális technikával ezt is megoldottuk. Két napos szereléssel 99%-os állapotban elkészültünk a terasz fedésével, amit Misi és családja nagy örömére azonnal át is adtunk használatra.

Hogy miért csak 99%? Mivel az építmény teljesen egyedi és használat közben mutatkozik meg, hogy hol kell még simításokat végezni, ahhoz, hogy tökéletes legyen, két hét után kell visszatérnünk és megbeszélnünk, hogy a használat közbeni tapasztalatok alapján Misi milyen változtatásokat szeretne, vagy hogy hol van esetleg javítandó rész a fedésen.

Egy szó mint száz, ahhoz képes, hogy még soha nem építettünk a 3. emeletre keménytetős megoldást, főleg nem több, mint 10 m hosszú és viharos környezetbe épülőt, ahhoz képest ismét hiba mentesen hoztuk a munkát. Ez nagy büszkeséggel tölt el engem és csapatomat!


Misivel készítettünk közvetlenül a szerelést követően egy videót is:

https://www.youtube.com/watch?v=2vMuWJGiPB8

Azt kívánjuk Misinek, feleségének Dórának valamint a kis Nimródnak és az alig pár hónapos Bíborkának, hogy használják örömmel a munkánkat!"


http://gege.hu/rolunk#hireink

#mezomisi #magnacumlaude #gegehungary #polikarbonat #teraszfedes
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Néhány hete Veresegyházáról kaptunk egy megkeresést, hogy téliesítsük egy ház teraszát, mivel a család sokáig szeretné élvezni a kert közelségét, még nem szeretnének beszorulni a négy fal közé. A kérést teljesítettük, nem is akárhogyan! A teraszra csévélős és csatos paneleket szereltünk, természetesen hatalmas átlátszó, víztiszta felületekkel! A vezetősínek és a felső takarások (hogy a látvány még esztétikusabb legyen) színben tökéletesen harmonizálnak a meglévő terasszal. Gyönyörű lett! Ti mit gondoltok?
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
2015. 11. 24.
5 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
NEMRÉG STOHL ANDRÁSNÁL JÁRTUNK!
NÉZD MEG A VIDEÓNKAT ÉS NYERJ VELE 10.000 FORINTOS VÁSÁRLÁSI UTALVÁNYT MOST!!!
Te szeretnéd megnyerni a 10.000 Forintos vásárlási utalványunkat (melyet a http://gegewebshop.hu/ oldalon vásárolhatsz le)? Nincs más dolgod, mint like-olni Facebook oldalunkat (https://www.facebook.com/teraszokhu) és megosztani a bejegyzésünket november 1-ig!

‪#‎stohlbuci‬ ‪#‎stohl‬ ‪#‎nyeremeny‬ ‪#‎terasz‬ ‪#‎teraszteliesites‬ ‪#‎teraszbeepites‬
Add a comment...

Post has attachment
Harmonikaszerűen összecsukható mobil oldalfal rendszer, egyedi kivitelezés Intenda termékkel / Nagyigmánd /
Add a comment...

Post has attachment
Örömmel értesültünk róla, hogy a HÍR TV Panaszkönyv című műsorának felmérése alapján, melyben a budapesti romkocsmákat vizsgálták, a Rombusz Terasz (Ráday utca) kapta a legjobb minősítést.
Számunkra ez azért nagy hír, mert mi gyártottuk a teraszon található összes napvitorlát és ponyvafedési megoldást. Gratulálunk nekik és sok sikert kívánunk a továbbiakban is!

A videó itt tekinthető meg: http://mno.hu/panaszkonyv/egy-nyari-nap-ejszakaja-1296489
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
2015-09-21
5 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
NYERD MEG!!!

Kedves Barátaink!
Itt az ideje, hogy ismét kisorsolásra kerüljön egy egyedi, 90 x 60 cm-es vászonkép! :)
Nem kell hozzá mást tenned, mint like-olni az oldalunkat és kitölteni egy körülbelül 10 percet igénylő kérdőívet!
A kitöltők beregisztrált email címei alapján fogjuk kisorsolni a győztest!!!
A nyertessel felvesszük a kapcsolatot és miután elküldte nekünk kedvenc saját képét, elkészítjük és eljuttatjuk neki, legyen az akár a nyaralásról egy fotó, a legjobb idei buliról egy montázs vagy a szerelméről egy portré!
Siess! Töltsd ki most, mert szeptember 30-án már sorsolunk!

http://online-kerdoiv.com/index/view/hash/13ed30f99dcf45eceeca132c39e1f760
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded