Profile cover photo
Profile photo
Iqa Catalyst
1 follower
1 follower
About
Iqa's posts

Post has attachment
Bride To Be Checklists
Assalammualaikum & Salam Jumaat semua. harini nak share sikit tentang checklist untuk majlis perkahwinan. khas buat bakal pengantin kat luar sana. moga bermanfaat. Checklist Dokumen Pendaftaran Nikah Tahniah kepada yang bakal mendirikan rumahtangga & gudluc...

Post has attachment
Kisah Pokok Epal
~MOTIVASI DIRI~ Dahulu kala, ada sebuah pohon epal besar. Seorang anak kecil suka datang dan bermain-main setiap hari. Dia suka naik ke atas pohon, makan epal, tidur sejenak di bawah bayang-bayang pohon epal … Dia amat suka pohon epal itu dan pohon itu suka...

Post has attachment
Anda Si Tegar Soya?
Assalammualaikum dear readers, Anda kat sini ada yang suka minum soya? konfem ada yang tahap tegar minum soya kan. Sama la macam saya sendiri. Kalau pergi bazar tu konfem satu plastik air soya. Tapi tu pon kne tunggu weekends la. Sebab apa? Saya mencari yan...

Post has attachment
Make Up Remover pilihan hati
Assalammualaikum. Siapa yang kat sini bila keluar wajib pakai mekap? ataupun keluar rumah tanpa mekap secalit pun? mesti anda tergolong dari salah satu kategori kat ni. maka harini saya nak share sikit mengenai kulit muka dimana ianya perlu dibersihkan sebe...

Post has attachment
Bangkit dari Jatuh
Assalammualaikum.  untuk berjaya, ujian dugaan datang untuk uji tahap kesabaran kita. kejatuhan semasa dalam proses untuk gapai impian & berjaya itu satu proses pembelajaran untuk menguji kita. bangkit dari kejatuhan itu yang penting.  maka harini saya nak ...

Post has attachment
Backpackers Trip to Japan : Part 1
Assalammualaikum dear readers. Saya nak share serba sedikit pengalaman saya semasa di Jepun tempoh hari. Kita throwback sikit na. Pengembaraan di Bumi Matahari Terbit ini sangat mengujakan & pengalaman yang sangat manis untuk saya sematkan dalam diari kehid...

Post has attachment
Kenapa ESP sangat baik untuk kulit?
ESP SEBAGAI SUMBER PROTEIN YANG LEBIH BERKUALITI 25 PERATUS daripada tubuh badan manusia dibina daripada PROTEIN. Contohnya seperti kuku, kulit, otot-otot sebenarnya berasal daripada protein. Percaya atau tidak, itulah kenyataannya. struktur dalam tubuh bad...

Post has attachment
KULIT PUTIH GEBU IDAMAN KALBU SETIAP WANITA!
Assalammualaikum semua! Kita dah pon di bulan Oktober dah. syukur Ya Allah. harini saya nak share sikit mengenai ESP Shaklee yang menjadi idaman setiap penggemar Shaklee. Apa  kebaikan dan khasiat ESP Shaklee yang utama perlu saya dan korang tahu: 1. Rahsia...

Post has attachment
Shaklee Effect on ME!!
Dahulunya kulit sangatlah teruk penuh dengan jerawat dan parut2. Jerawat yang kadang2 membengkak yang sangat menyakitkan. Allah je tahu betapa down nya saya masa tu. Ramai kawan2 yang tegur kenapa muka saya naik jerawat secara tiba2. Sebab pada awalnya kuli...

Post has attachment
RAKAN SHAKLEE ANDA!
Saya salah seorang Shaklee Independent Distributor di Port Dickson dan juga Bangi. penghantaran keseluruh Malaysia. nak meningkatkan taraf kesihatan anda? boleh cuba consume Shaklee. lihat dan rasai kelainannya.   set yang saya tawarkan:-» ~ set optimum hea...
Wait while more posts are being loaded