Profile cover photo
Profile photo
Cik Phaahnah
About
Cik's posts

Post has attachment
Pengalaman Sepanjang Praktikum
Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarokatuh. Hampir dua bulan sudah tamat praktikum di RTM Sandakan. Ya sekarang bambong atau lebih tepat jobseekers. Harap la bambong ni tidak terlalu lama sebab sudah tiba masanya untuk fikir masa depan.Ceh.ayat ko. Praktiku...

Post has attachment
Reward untuk diri sendiri.
Assalamualaikum w.b.t Macam makin lama makin tidak ter'update ni blog kan. Maafkan saya. Final year kan jadi kesibukan tu memang ada ... Sekarang minggu exam. Gap lama ni macam terdetik hati mahu update sesuatu. 2 hari yang lalu ( 11/6/15 ) ,  dengan rasmin...

Post has attachment
5 Life Update part 1.
Assalamualaikum Warahmatullahi Wabaraktuh. Setelah setahun baru tepikir mahu update blog. busy bebeno cik phaahnah ni ya. Sepanjang setahun ni macam2 terjadi dan alhamdullilah masih dikurniakan kesihatan yang baik. Hehe. Entry kali ini nak menceritakan 10 l...
Wait while more posts are being loaded