Profile cover photo
Profile photo
Linda Karim
13 followers
13 followers
About
Posts

Post has attachment
My time is 0:03.63
Photo

Post has attachment

Post has attachment
Novel Preloved Ver. 3
Assalamualaikum.. lagi koleksi novel untuk di preloved kan..  Berminat sms / wassap me : 0176253379 1. Pada Angin Aku Berpesan - Adileah - RM9 2. Kau Untukku - Aisya Sofea - RM10 1. Sepatu Milik Kasanova - Zara Amani - RM9 2. Dia Idaman Hati - Nadra Yasmina...

Post has attachment
Novel Preloved - Ver. 2
Assalamualaikum... sambungan dari posting semalam.. berikut adalah novel-novel yg saya 'preloved' kan.. Bagi yang berminat sudi2 la ber sms @ wassap me : 0176253379  tq 1. Tangisan Bulan Madu 4 - Samsiah Mohd Nor - RM11 2. Harga Sebuah Cinta - Hani Fazuha -...

Post has attachment
Preloved Novel Untuk Di Jual........
Assalamualaikum & Hi... I'm Backkk... Back for good bak kate omputih.. hahaha.. Okeh.. straight to the point.. refer kat tajuk kat atas.. saya dengan ini ingin mem'preloved' kan koleksi2 novel dalam simpanan saya.. Bagi sesiapa yang berminat blh sms/wassap ...

Post has attachment

Post has attachment
Preloved Novel Untuk Di Jual........
Assalamualaikum & Hi... I'm Backkk... Back for good bak kate omputih.. hahaha.. Okeh.. straight to the point.. refer kat tajuk kat atas.. saya dengan ini ingin mem'preloved' kan koleksi2 novel dalam simpanan saya.. Bagi sesiapa yang berminat blh sms/wassap ...

Post has attachment
Preloved Novel Untuk Di Jual........
Assalamualaikum & Hi... I'm Backkk... Back for good bak kate omputih.. hahaha.. Okeh.. straight to the point.. refer kat tajuk kat atas.. saya dengan ini ingin mem'preloved' kan koleksi2 novel dalam simpanan saya.. Bagi sesiapa yang berminat blh sms/wassap ...

Post has attachment
First Entry 2014...
Cute kan pic 2014 kat atas tue.. dah 9 hari dah masuk tahun baru.. aku pulak baru sibuk2 nak update blog pasal tahun baru.. sumenye baru..baru..baru dan baru... Actually tak tau ape nak direpekkan entry nie.. saje sesuka nak buat first entry for 2014.. at l...

Post has attachment
First Entry 2014...
Cute kan pic 2014 kat atas tue.. dah 9 hari dah masuk tahun baru.. aku pulak baru sibuk2 nak update blog pasal tahun baru.. sumenye baru..baru..baru dan baru... Actually tak tau ape nak direpekkan entry nie.. saje sesuka nak buat first entry for 2014.. at l...
Wait while more posts are being loaded