Profile cover photo
Profile photo
Azie Bunawan
12 followers -
Coretanku adalah ceritaku...Ceritaku adalah hidupku...Hidupku dan matiku hanyalah untukMu..
Coretanku adalah ceritaku...Ceritaku adalah hidupku...Hidupku dan matiku hanyalah untukMu..

12 followers
About
Azie's posts

Post has attachment
HELLOOOO... CERITA PASAL AMAR MALEEQ & BABYWEARING
HELLO!!!! Lamanya tak bersiaran dalam blog ni. Last update status pada 29.1.2014. Hari ini dah 18.2.2016. 2 tahun lebih tak jengok blog ni. Tak tahu nak tulis cerita pasal apa. Terlalu banyak cerita, terlalu banyak kenangan sepanjang 2 tahun. Ada yang masih...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
OPERATION THREATRE (PART 7) - TEBUK TELINGA
Tahun 2014 menjelma...Tahun ini umur abang masuk 8 tahun. Diam tak diam sudah hampir 8 tahun mama melahirkan abang dan menjaga abang. Sudah bermacam-macam rawatan dan pembedahan yang abang jalani. Dari tebuk dubur, tebuk leherkemudian tebuk perut. Kali ini ...

Post has attachment
MASALAH PENDENGARAN...UJIAN UNTUK PENUTUP TAHUN 2013
Dear Mr. Time...kenapalah pantas sangat kau berlalu???Belum puas lagi rasanya hidup dalam tahun 2013... Pejam..Celik..Pejam..Celik..dah masuk tahun 2014.. Cerita penghujung 2013.....2 hari sebelum pendaftaran darjah 2 untuk persekolahan abang, mama pergi ke...

Post has attachment
Back to the nature....Leher abang ditebuk semula
Pada hari Selasa minggu lepas mama dengan ayah bawa abang ke Hospital Raja Perempuan Zainab II, Kota Bharu untuk temujanji dengan doktor pakar respiratori kanak-kanak..Malam sebelum temujanji itu mama sempat merakam video abang tidur yang pada pandangan mam...

Post has attachment

Post has attachment
SLEEP STUDY
Selepas menjalani pembedahan dan berhenti terapi menganga mulut, keadaan kembali kepada asal semula. Tracheostomy untuk menyalurkan ubat bius dan oksigen semasa operation dulu still lagi on. Abang agak kurang selesa dengan tracheostomy itu..Mama merujuk hal...

Post has attachment
**
Hari ini mama hendak bercerita pasal adik pulak. Asyik cerita pasal abang je kan...Hari Sabtu baru ini kita sekeluarga meraikan kejayaan adik pada Majlis Konvokesyen Pusat Tahfiz Gemilang. Adik mendapat tempat pertama dalam kelas...Tahniah sayang!!! Gambar:...
Wait while more posts are being loaded