Profile cover photo
Profile photo
Slotenmaker Rongen Heerlen
4 followers
4 followers
About
Posts

Het kiezen van de juiste sloten is niet makkelijk. Er zijn namelijk veel verschillende soorten op de markt. De keuze kan daarom het beste gemaakt worden op basis van uw huidige situatie. Hierop af gaande zijn er een aantal factoren die bepalen welke sloten het meest geschikt zijn. Zo is er bijvoorbeeld de soort woning die beveiligd moet worden. Ook is het belangrijk om te weten of de sloten voor deuren of ramen bedoeld zijn. Verder speelt het beschikbare budget nog een rol. Voor meer advies kijk hier: http://slotenmakersheerlen.nl/welke-sloten-meest-geschikt-situatie
Add a comment...

Post has attachment
In de afgelopen jaren is het aantal slotenmerken sterk toegenomen. Steeds meer slotenfabrikanten bieden hun sloten aan op de slotenmarkt. Hoe weet u als consument welke sloten betrouwbaar zijn en welke sloten u beter kunt vermijden? Onze slotenmaker geven u graag advies! In dit artikel worden een aantal betrouwbare slotenmerken besproken, waarvan de sloten zorgen voor veiligheid in huis.
Add a comment...

Post has attachment
Voor de een zullen de moderne smartlocks bekend voorkomen, voor de ander is het geheel nieuw. Smartlocks zijn een nieuw type sloten die in de afgelopen jaren flink aan populariteit gewonnen hebben onder Nederlandse consumenten. Met de smartlocks ben je als woningbezitter niet langer afhankelijk van een fysieke sleutel om je woning binnen te kunnen komen, maar kun je de deur met een cijferslot, een pasje of met de verbinding met je mobiele telefoon openen. Dit is niet alleen een erg moderne manier om je woning te beveiligen tegen inbrekers, ook heeft het verschillende interessante voordelen! In dit artikel vertelt onze slotenmaker meer over de voor- en nadelen van smartlocks.

Add a comment...

Post has attachment
Een inbraak is altijd een ingrijpende gebeurtenis. Naast het feit dat u spullen mist, zal ook uw gevoel van veiligheid in uw woning schade hebben opgelopen. Door het vervangen van uw sloten door een slotenmaker zult u zich weer een stuk veiliger voelen.
Add a comment...

Post has attachment
Wilt u uw huis beveiligen maar er niet te veel moeite of geld insteken? Laat dan cilindersloten met kerntrekbeveiliging installeren. Lees meer of cilindersloten in het onderstaande artikel.
Add a comment...

Post has attachment
Een inbraak is altijd erg vervelend en zorgt zowel voor materiële als immateriële schade. Om herhaling te voorkomen adviseren wij u om alles goed te beveiligen. Lees hier meer over in het onderstaande bericht.
Add a comment...

Post has attachment
Maar 16% van de Nederlandse bevolking heeft een goed slot op de achterdeur. Terwijl 60% van de inbraken via de achterdeur plaatsvinden. Zorg er dus voor dat uw achterdeur goed beveiligd is. Neem contact op met een erkende slotenmaker voor een controle. 
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
De momenten dat je kort even weg bent zijn juist de momenten dat er wordt ingebroken. Maar hoe is dit tegen te gaan?
Add a comment...

Post has attachment
Hoe houd je inbrekers buiten de deur bij een dagje weg? Lees hier meer over in dit artikel.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded