Profile cover photo
Profile photo
Comuna Socodor
11 followers -
Pagina oficiala a Primarie Comunei Socodor din judetul Arad
Pagina oficiala a Primarie Comunei Socodor din judetul Arad

11 followers
About
Posts

Post has attachment
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Comuna Socodor, alături de elevii Şcolii Gimnaziale „Iustin Marșieu” Socodor au luat parte și anul acesta la campania „Let's do it, Romania”, campanie a cărei slogan este: „Curățenie în toată țara într-o singura zi!”. Astfel, sâmbătă, 24 septembrie, elevii școlii noastre, împreună cu cadrele didactice implicate în demararea acestei acțiuni, coordonați de viceprimarul localității, domnul Teorean Ioan Cornel, au pornit în acțiunea lor de colectare a deșeurilor aruncate la întâmplare de aceia dintre noi, care din comoditate, sau din lipsă de respect pentru mediul înconjurător, au ales să arunce gunoiul la întâmplare și nu într-un coș de gunoi sau în locurile amenajate în acest sens.

"Let's do it, Romania!" este cel mai mare proiect de implicare socială organizat în România, fiind parte din comunitatea internațională "Let's Do It, World!". Conform datelor oficiale, în cei șapte ani de existență, numărul voluntarilor participanți a ajuns la 1,2 milioane, adunând peste 22.500 de tone de deșeuri, în timp ce 3.300 de persoane au descărcat aplicația dedicată "Let's do it, Romania!".

Sperăm că acțiunea întreprinsă de cei mai mici dintre noi, să fie o lecție și totodată un semnal de alarmă în ceea ce privește modul de gestionare a deșeurilor menajere. Mulțumim în mod special organizatorilor campaniei „Let's do it, Romania”, că s-au gândit și anul acesta la noi și ne-au permis să ne alăturăm în demersul lor de a face o Românie mai curată, nu în ultimul rând elevilor Școlii din Socodor, cadrelor didactice implicate, primăriei comunei Socodor și firmei de salubritate S.C. Selectiv Soc Colectare S.R.L. pentru devotamentul și implicarea lor în colectarea deșeurilor, pentru ca și comuna noastră, să fie măcar pentru o zi mai curată.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
După o binemeritată vacanță, sportul rege revine la Socodor și aduce cu sine schimbări majore în cadrul echipei locale fotbal. După ce sezonul trecut, băieții noștri au reușit obținerea poziției fruntașe în cadrul Ligii a V-a Seria B și totodată promovarea în Liga a IV-a, aceștia și-au schimbat denumirea din Vulturii Socodor în Asociația Club Sportiv Socodor și după câteva mișcări de trupe în cadrul lotului, echipa din Socodor a debutat în Liga a IV-a, a Ligii județene de fotbal, reușind din prima etapă să obțină pe teren propriu victoria în fața celor de la Șoimii Șimand, cu scorul de 2 la 1. Astfel, după un start mai mult de cât perfect, reușind să facă o adevărată surpriză printre echipele din Liga a IV-a, A.C.S. Socodor adună primele 3 puncte din noul sezon, ocupând locul 5 în clasament. Deși întreaga conducere a echipei, împreună cu jucătorii, recunosc faptul că vor pornii cu șansa a doua la fiecare etapă, nu se vor da bătuți și vor duce o luptă aprigă pentru fiecare minge și vor da totul pe teren, pentru obținerea unui rezultat cât mai favorabil. În acest sens, conducerea primăriei Socodor, alături de toți suporterii, le urează mult succes în noul sezon competițional, cu cât mai multe rezultate favorabile și promit că vor susține întreaga echipă și va fi alături de acesta așa cum au fost obișnuiți și până acum, fiind un al 12-lea jucător la fiecare partidă pe care Socodorul îl va disputa în Liga a IV-a.
În următoarea etapă A.C.S. Socodor va întâlnii în deplasare pe cei de la C.S. Frontiera Curtici, meciul având loc sâmbătă 27 august, începând cu orele 18:00, urmând ca peste două săptămâni, mai precis pe data de 3 septembrie, începând cu orele 17:00, să întâlnească pe teren propriu replica celor de la A.C.S. UTA Bătrâna Doamnă.
Aș dori să precizez, ca o noutate pentru toți suporterii echipei din Socodor, că odată cu promovarea echipei locale în eșantionul superior al Ligii județene de fotbal, toate meciurile din acest sezon competițional, se vor disputa sâmbăta și în premieră pentru Liga județeană de fotbal, toate meciurile din Liga a IV-a vor fi filmate, cu camere ce vor fi aduse la fiecare meci de pe teren propriu de către brigada de arbitri prezentă la acea partidă.
În final dorim să urăm mult succes echipei A.C.S. Socodor și la cât mai multe victorii în Liga a IV-a.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Photo
Photo
2016-07-29
2 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Fotbalul socodorean, a fost purtat pe laurii victoriei, în meciul disputat duminică, pe teren propriu, în fața celor de la Olimpia Bocsig, unde numeroșii suporteri, veniți să își susțină echipa favorită, au creat o atmosferă propice desfășurări unui eveniment fotbalistic. Astfel, etapa 22, a Ligii a V-a seria B, a adus încă trei puncte la zestrea echipei noastre, aceștia învingând cu scorul de 7 la 1, reușit astfel accederea în fruntea clasamentului, cu un total de 48 de puncte, la egalitate cu Avântul Tîrnova și Viitorul Șepreuș. În următoarea etapă, echipa din Socodor va juca tot pe teren propriu, cu cei de la Flacăra Țipari, meciul având loc duminică, 29 mai 2016, începând cu orele 18:00.
Iată și celelalte rezultatele, la finele etapei 22:
CS Viitorul Satu-Nou 3-4 AS Viitorul Șepreuș;
CS Ineu 4-1 ACS Cetate Dezna;
AS Flacăra Țipar 3-3 AS Steaua Grăniceri;
CS Avântul Tîrnova 4-1 AS Crișul Alb Buteni;
FC Zimandu Nou 3-1 CS Podgoria Ghioroc
AS Vulturii Socodor 7-1 CS Olimpia Bocsig.
CS Unirea Guranțonț - CS Podgoria Ghioroc - Nu s-a disputat!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Photo
Add a comment...

Post has attachment
S-a lansat numărul 14 din Socodoreanul. Acesta poate fi accesat și online, la adresa http://www.socodor.ro/admin/atasamente/documente/635/Ziar.pdf
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
Socodoreanul nr. 14 din 2016
8 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded