Profile cover photo
Profile photo
Upjers NL
65 followers -
Ben je een speler, werknemer of vriend van Upjers? Welkom op onze Google+ fan pagina
Ben je een speler, werknemer of vriend van Upjers? Welkom op onze Google+ fan pagina

65 followers
About
Posts

Post has attachment
De witte leeuw is het nieuwe bonusdier bij #MyFreeZooMobile. Deze prachtige leeuw voelt zich helemaal thuis in een rots en savanne verblijf.

Speel MyFreeZoo nu ook op je tablet en smartphone.
https://m.upjers.com/nl/apps
Photo

Post has attachment
Tot en met 12 januari ontvang je bij #MyFreeZoo een zilveren booster bij het inloggen, in plaats van je dagelijkse bronzen booster.

Log je 4 dagen op rij in, dan krijg je vanaf dag 4 tot 12 januari een gouden booster!
Photo

Post has attachment
Het kerstseizoen gaat van start bij #Upjers. Met een adventskalender op ons Portaal, bij #MyFreeZoo, #MySunnyresort, #Undermaster, #MyLittleFarmies en #Uptasia!

Ook is het kweken van kerstcactussen bij #MolehillEmpire en de knabbelmarathon bij #MyFreeFarm weer in volle gang!

Lees alles over onze diverse kerstacties: https://nl.upjers.com/nieuws
Photo

Post has attachment
Gras en dieren alleen is niet meer genoeg om je #MyFreeZoo bezoekers tevreden te houden! Ze willen graag de dieren in hun natuurlijke leefomgeving zien en daarom heb je vanaf nu meer mogelijkheden!

Geef je grasverblijf vorm met diverse rotspartijen en struiken of zorg voor een bijzondere waterkuil. Dit alles zodat de dieren het nog meer naar hun zin zullen hebben en zodat jij extra punten krijgt tijdens het verzorgen van je dieren.

Lees meer over de verblijfsupdate van de online dierentuin: http://ow.ly/TwRGN
Photo

Post has attachment
Met 6 jaar #MyFreeFarm vonden wij het tijd voor een feestje! Dat hebben de inwoners van Boerendaal geweten! Met veel herrie is er een compleet nieuw gebouw op de kaart geplaatst waar je voertuigen kunt kopen.

Voertuigen rijden op biodiesel naar de nieuwe vijfde boerderij, waar je naast 9 exotische producten ook 120 nieuwe quests zult vinden.

We wensen je heel veel plezier bij de grootste online boerderij update ooit. Lees alle info hier: http://ow.ly/TwRDZ 
Photo
Photo
2015-10-17
2 Photos - View album

Post has attachment
Het is herfst bij #Uptasia. Verzamel  tot en met maandag herfstbladeren bij het spelen van de zoekplaatjes. Met deze herfstbladeren spaar je voor bijzondere decoraties zoals vliegenzwammen, een bladerhoop vol vossen en het klimopwoonhuis “Patty”.

Voor nog meer sfeer hebben we ook een geweldige esdoorn, die met haar goudglinsterende bladeren alle bewoners het begin van de herfst toont. Je krijgt de esdoorn helemaal gratis een aankoop vanaf 100 Edelstenen.
Photo

Post has attachment
Met de herfst en de winter voor de deur is het de hoogseizoen bijna afgelopen. Hoog tijd voor een renovatie van je bungalows! Maak hiervoor bijvoorbeeld gebruik van de prachtige nieuwe meubel set "Bauhaus" die je naast elegante houten stoelen die afgewerkt zijn met witte leren kussen, een prachtige bar en een majestueus bad voorziet van een luxe inrichting.

Daarnaast hebben we ook een nieuw bonusgeschenk; Skitty de vlijtige eekhoorn dit schattige diertje is met 2.000 populariteit goed voor extra gasten
Photo

Post has attachment
Een postbode of een rattenvanger? Aan jouw de keuze bij #MyLittleFarmies. De rattenvanger, Nessa geeft je elke 6 uur een bijzonder geschenk in de vorm van kaartdelen, Daalders of ervaringspunten. En de garantie dat er geen ratten over je boerderij lopen! Voor de dierenliefhebbers hebben we een duif die je in de slachterij tot heerlijk gevogelte kunt verwerken.

Lees snel meer over de nieuwe bonusgeschenken: http://ow.ly/T5LtV
Photo

Post has attachment
Het is warm en stoffig in de dierentuinen van #MyFreeZoo! Aan jouw de taak hier verandering in te brengen met een bijzondere nieuwe actie.
Vervang je hekken eens door prachtige hekken die vol hangen met zonnebloemen of hibiscussen. Laat oververhitte bezoekers bijkomen op een strandbed of een hangmat in de beschutting van een parasol. 
Zorg voor extra verkoeling met de nieuwe smoothie kraam en het leeuwenzwembad.

Je doet dit niet alleen voor je bezoekers, maar speelt er ook nog eens de dieren halsbandpekari en grootoorvos mee vrij.

Lees hier snel meer over de grootoorvos: http://ow.ly/PYVjZ 
Photo
Photo
My Free Zoo
2 Photos - View album

Post has attachment
Gasten beleven de zomer dit jaar goed op #MySunnyResort. Het prachtige online vakantieparadijs biedt tijdelijk extra veel zomerse decoraties tijdens de zomeractie.
Plaats luxe ligstoelen, surfplanken en een vis barbecue. Voor wat extra romantiek hebben we een geweldige schommelstoel en een prachtig hemelbed. 
Maar ook voor de kinderen is er genoeg te beleven met de opblaasbare krokodil en het prachtige zandkasteel. Plaats de unieke zomerdecoraties om bijzondere prijzen te winnen waaronder een zilveren booster, paradijsvogelbloem en een bijzonder schildpaddeneiland dat je elke dag van geschenken voorziet.

Lees hier meer over het schildpadden eiland: http://ow.ly/PYTkA  
Photo
Photo
My Sunny Resort
2 Photos - View album
Wait while more posts are being loaded