Profile cover photo
Profile photo
Cik Akie
About
Cik's posts

Post has attachment
Flower Crown Malaysia by @gadisfloral
Assalamualaikum dah lama tak berceloteh kak blog usang ni apa khabar semua? rasa macam dah bertahun tak update blog ni maklum ah sekarang dah jadi student balik alhamdulillah Akie dapat sambung degree kat  UTHM btw, tengok tajuk entry ita kali ni? haa, mest...

Post has attachment
Tutorial Simple Shawl With Flower Headband
Assalamualaikum video ni baru jer upload... sudi-sudilah menonton tujuan video ni buat untuk memberi inspirasi kepada gadis-gadis dan para hijabis diluar sana untuk menggayakan shawl dengan flower headband semoga video ni dapat membantu anda semua SELAMAT M...

Post has attachment

Post has attachment
Scoliosis Awareness Month
Alhamdulillah...dah masuk Jun maknanya dah nak bulan puasa tak sabar nak bertemu Ramadhan ^^ Jun? Apa istimewanya bulan ni? birthday Akie ke? birthday siapa? Anniversary? ehh...taklah... bagi kami yang mempunyai Scoliosis bulan ni amat bermakna bulan ni bul...

Post has attachment
11 Amalan Orang Yang Mendapat Doa Malaikat
Assalamualaikum Dearest semua... hari ni Akie nak pot pet sesuatu yang agak menarik untuk dikongsi bersama Siapalah ang tidak mahu doanya dimakbulkan dan diberkati oleh-Nya yang paling bestnya bila dapat doa daripada Malaikat AWESOME!!!! sebenarnya banyak l...

Post has attachment
Flower Crown by @gadisfloral
Woot! Woot! Assalamualaikum Hari ni meh Akie pot pet sikit pasal bisnes kecilan Akie nih... tau tak apa yang Akie jual??? macam2 ada tau ada flower crown, flower headband felt kraf seperti keychain,sepit rambut, Hp strap dan banyak lagi ler Akie juga ada ju...

Post has attachment
Dimanakah Akie menghilang???
Assalamualaikumm... ada orang tak ni? tengok tajuk entry ni sah2 ler tau apa nak Akie pot pet ni erk? Firstly, Akie nak tiup jap blog ni... banyak sangat habuk dan sawang pon dah banyak Fuuuhhhhhhh! *tiup Alhamdulillah... Dah lama betul tak update blog ta...

Post has attachment
Pemenang Giveaway Gadis Floral by Cik Akie
Assalamualaikum... Seperti yang dijanjikan Akie akan umumkan pemenang  Giveaway Gadis Floral by Cik Akie Ada yang tertunggu ke entry ni diupdate? haha maaf lah ye sebab busy beberapa hari ni..haha stop! stop asyik membebel jer, umum pemenang belum pulak lag...

Post has attachment
Giveaway masih berlangsung (tamat hari ni)
Assalamualaikum semua... ahhh, nak cepat! nak taip laju-laju dan untuk mengelakkan Akie lebih membuang masa * homework banyak lah awak~ hihi GIVEAWAY GADIS FLORAL BY CIK AKIE masih berlangsung dan akan tamat pada HARI ni tau pukul 11.00 malam ni tutup ye~ p...
Wait while more posts are being loaded