Profile cover photo
Profile photo
nish anisha
13 followers
13 followers
About
nish's posts

Post has attachment
DEATH NOTE L
ades .. ni reserved jer la. pikir dah watermark kan si L tu .. rupa2 nya belom.. sat g la yer kalo pree nish upload kan  

Post has attachment
LUFFY - ONE PIECE character
Sapa2 minat ONE PIECE ni tau laaa si Luffy ni kan , nish wat kan untuk adik nish. Dier minat sangat watak tu .. sebagai peransang sebab dier nak PMR aritu JOM!!~ Tengok hahaha nish pun heran .. awat dier jadi cute ekekeke Ok ni antara peringkat demi peringk...

Post has attachment
EVIL MINION
WARRRRRRRRGGGGGGGG!!~    Posisi belakang   Posisi tepi Tepi lagi!~   hehehe dah abes posing dah 

Post has attachment
MY GUITAR BOY
Tengok tajuk ja pun rasa nya boleh agak laaa kan hahaha apa yang nish akan post kali ni Meh!!~ Meh!!~ Jom tengok Tada!!~ ni dia si cute tu Ni antara hasil2 awal  masih togel agi Nish dah pasangkan baju untuk si cute ni  TADA!!~ Siap!!~  Cuma lom di kilat ka...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
PENGANTIN dari POLYMER CLAY
Kali ni nish nak share patung pengantin yang nish hasil kan.. haha jenuh gak nak adjust saner sini.. last .. bila siap .. puashati la jug...

Post has attachment
AIR DRY CLAY
Legaaaaaaaaaa!!~ separuh dari tempahan kengkawan adik2 dah siap dah .. arini stop dulu sebab kena wat tempahan door gift pengantin lak.. ...

Post has attachment
UMAI UDANG / PRAWN IN LEMON JUICE
Tadi nish g market ngan adik2 .. tengok ader udang .. terus terliur nak wat umai udang.. kebetulan mood rajin nak upload dalam blog .. ...
Wait while more posts are being loaded