Profile cover photo
Profile photo
Supiha Hasim
About
Supiha's posts

Post has attachment
SOLO TRAVELER - YOGYAKARTA - JAKARTA - SINGAPORE : DAY 1
Maka hari yang di tunggu pun dah tiba. Maka di pagi 13 Januari 2016 piha bergegas ke airport. Check in flight dah pun di sempurnakan seminggu sebelum flight. Sebagai keselamatan kot ramai orang yang nak check in tak ke naya kita time tu nak check in flight ...

Post has attachment

Post has attachment
SOLO TRAVELER - YOGYAKARTA - JAKARTA - SINGAPORE : PART 1
Assalamualaikum silent reader.. Selepas hampir 2 minggu pulang dari travel ke Indonesia, baru ni lah masanya nak update cerita..sedikit perkongsian untuk sesiapa sahaja terutama "SOLO TRAVELER WANITA" yang ingin memulakan langkah anda setapak ke hadapan den...

Post has attachment
DILEMA
DILEMA Dalam masa yang sama nak sambung study dan nak kerja.. so what is my priority? work / study?

Post has attachment
#THROWBACK ANAK TUNGGAL
Ahhh..malam ni terasa pula nak buat #throwback kenangan semasa menjadi anak kecil..yang tak pernah fikir apa-apa..yang tahu masa tu cumalah melalak..melolong...lepas tu abah dengan emak pujuk lah pancing dengan duit..bla..bla.. Ramai yang cakap menjadi seor...

Post has attachment
PENGECUALIAN PEMBAYARAN BALIK PTPTN
Pengecualian pembayaran balik PTPTN... Bagi piha merupakan salah satu inisiatif yang baik untuk membuat pengecualian kepada pelajar yang mendapat penganugerahan Ijazah Kelas Pertama untuk pelajar sepenuh masa dan membuat ijazah dengan kepujian.. Jadi dengan...

Post has attachment
WANITA DAN KERETA
Wanita dan kereta... Berapa ramai wanita boleh betulkan kereta bila kereta mereka rosak??? atau boleh jangka kerosakan yang terdapat pada kereta mereka?? Jawapannya mungkin hanya kurang daripada 50% dan yang selebihnya..lagi 50% tu termasuklah diri ku sendi...

Post has attachment
25 THINGS ABOUT ME ( 25 PERKARA TENTANG SAYA)
SUPIHA adalah nama sebenar...tiada Nur...tiada Siti... Merupakan anak tunggal daripada pasangan Hj. Hasim bin Abd Majid dan Almarhumah Hjh. Sakiah@Maskiah binti Hj.Siaan Berketurunan Bugis + jawa Seorang yang takut pada kegelapan, lipan, ular, katak dan tik...

Post has attachment
MELAKA - GUNUNG LEDANG WE GO!
Assalamualaikum.. rasa dah lama sangat tak update blog ni...sejak kebelakangan ni macam tak ada benda menarik pula..tambahan tak ada mood nak story- morry kan...so...kali ni baru lah nak ceritakan sikit tentang kita orang punya program vacation bidan terjun...

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded