Profile cover photo
Profile photo
Niya Hamdan
231 followers -
mizzniya @ niya @ niya hamdan.. a good friend and a good listener...
mizzniya @ niya @ niya hamdan.. a good friend and a good listener...

231 followers
About
Niya's posts

Post has attachment
#tb:mersing
Hi... Lama tak update.. Dah msuk November dah.. Malam ni nak post psl #tb @ throw back @ baling belakang pe jdi ng majlis kawin kawan saya aritu.. Alhamdulillah Majlis brjalan lancar.. Cantik kawan sy duk atas pelamin ng hubby dia.. 16 Oktober 2015  Perjala...

Post has attachment
Hadiah kawin tuk kawan
Aduhhai... Pening memikirkan apa nak bg kat kawan baik kita ni... Majlis die 17 Okt ni.. Bersemperna hari jadi die gak tu.. Tak tahu nak bg apa.. Ada cadangan tak?? Sbb die kawan baik sy,  So sy cm taknak bg hadiah yg biasa2.. Hadiah yg sy slalu bagi / teng...

Post has attachment
Good nite
Penat... Mengantuk... Tido dulu... Selamat Malam

Post has attachment
Curi masa
 Disebabkan harini masuk kerja  noon shift,  nak curi masa sikit post something laa.. Nak crita pasal breakfast laa pagi ni.. Tak ramai antara kita semua ni yang suka breakfast, termasuk sayaaa.  Saya tak makan pagi. Maksudnya saya skip breakfast. Sebab bil...

Post has attachment
Long time no see...
Its been a long time since my last post right?  Its not like i dont like blogging now,  but the time always be my best enemy. Now, I will looking forward to start over my hobby. Thanks for all that always keep coming here. I will be back soon.  Luv ya! _miz...

Post has attachment
Paris Souvenirs Giveaway by JINDRISSKA
JOM JOIN Paris Souvenirs Giveaway by JINDRISSKA Syarat-syarat penyertaannya mudah aje... ➨  Follow blog JINDRISSKA  ➨  Buat satu entry khas bertajuk "Paris Souvenirs Giveaway by JINDRISSKA"  ➨  Letak banner, copy syarat2 penyertaan ni dan backlink ke blog J...

Post has attachment
untitled...
let the picture talk... really wish i can bring all my family here.. In Syaa Allah...

Post has attachment
T-SHIRT I ❤ BLOGGING GIVEAWAY!
Klik Banner Bermula 16 September - 23 September 2013

Post has attachment
T-Shirt Mudah Terengganu & NabilaMedan
Klik Banner Bermula 16 September - 23 September 2013

Post has attachment
Lamaa sudaaa
Dah agak lama tak update blog ni... bukan taknak update,  tapi tak sempat nak update... bz..bz... hehehe almaklum laa sudaa bkerjaya ni.....
Wait while more posts are being loaded