Profile cover photo
Profile photo
Brian's Loodgieterservice
About
Brian's Loodgieterservice's posts

Post has attachment
Wilt u een nieuwe cv-ketel in uw woning laten installeren? Onze loodgieter biedt u de hulp die u wenst! Het installeren van een cv-ketel is vaak erg lastig, waardoor enige ervaring met het installeren van cv-ketels noodzakelijk is. De loodgieters van ons loodgietersbedrijf hebben een ruime ervaring in het installeren van verschillende soorten cv-ketels. Zo minimaliseert u de kans op vervelende complicaties in huis. Denk bijvoorbeeld aan een lekkage rond de leidingen, storingen door kapotte onderdelen, enzovoorts. Ook kan onze loodgieter u van passend advies voorzien over de mogelijkheden die u heeft als u een nieuwe cv-ketel laat installeren. Bent u bijvoorbeeld op de hoogte van het verschil tussen een losse cv-ketel en een zogenaamde combiketel? 

Post has attachment
We verbruiken jaarlijks heel veel water en er zijn genoeg momenten waarop dat net iets minder kan. Lees onze nieuwe tips voor een lager watergebruik!

Post has attachment
Is de afvoer van uw douche, bad, toilet of wastafel in de badkamer verstopt? Dan gaat u waarschijnlijk eerst zelf proberen om dit probleem te verhelpen voordat u een loodgieter inschakelt.
Dit kan met een ontstopper, maar het is niet zeker dat dit ook altijd helpt. In dat geval kunt u kijken of het gebruik van ontstoppingsmiddelen effect heeft of u belt een loodgieter.


http://deloodgieterapeldoorn.nl/verstopte-afvoer-voorkomen-ontstoppingsmiddelen

Post has attachment
Heeft u een loodgieter nodig, maar is uw vertrouwde loodgieter op vakantie? Dan kunt u bij ons terecht, wij zijn namelijk ook in de zomermaanden bereikbaar! Lees in het onderstaande artikel over de veel voorkomende zomerklussen.

Post has attachment
De hulp van een loodgieter bij het aansluiten van uw gasfornuis is zeker geen overbodige luxe. Het moet namelijk erg zorgvuldig worden aangesloten. Lees het bericht voor meer informatie.

Uw gazon kan wel wat water gebruiken? Ook buitenleidingen kunnen wij voor u aanleggen. Zodoende hoeft u zich deze zomer niet meer druk te maken over het feit of u uw gazon voldoende van water voorziet. Neem direct contact met ons op!

Lekkage aan uw buitenwaterleiding? Geen probleem wij lossen het graag voor u op. Vaak kunnen deze lekkages gemakkelijk gesoldeerd worden. U wilt natuurlijk wel uw tuin kunnen voorzien van water met dit warme weer!

U heeft een nieuw huis gekocht en dat brengt natuurlijk de nodige werkzaamheden mee. Het is daarom raadzaam om het hele huis te controleren op enige slijtage en/of lekkages. Wanneer u erachter komt dat bovenstaande het geval is, twijfel dan niet en neem direct contact met ons op zodat uw probleem verholpen kan worden.

U heeft een lekkage ontdekt aan uw dak. Wij snappen dat dit zeer vervelend is. Het is daarom zaak om dit probleem zo snel mogelijk te verhelpen om verdere schade te voorkomen. Onze ervaren loodgieters hebben ervaring met het verhelpen van daklekkages. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Post has attachment
Een koolmonoxidemelder kan uw leven redden. Wanneer u deze melder plaatst in u woning, maakt de melder melding zodra koolmonoxide ontstaat in uw woning. Laat daarom een koolmonoxidemelder plaatsen door een ervaren loodgieter.
Wait while more posts are being loaded