Profile cover photo
Profile photo
Noor Azelina
83 followers
83 followers
About
Posts

Post has attachment
AL FATIHAH....KEMBALINYA SEORANG SULTAN MENGHADAP ILAHI
Bendera Negeri Perak akan dikibarkan separuh tiang selama 100 hari tempoh berkabung Pada ( 28/05/2014 ), telah diumumkan kemangkatan Sultan Perak yang dikasihi oleh rakyat jelata Negeri Perak. Mari kita sama-sama sedekah kan AL-FATIHAH. Semoga roh Baginda d...
Add a comment...

Post has attachment
TART GEBU IS ON DEMAND !!
Alhamdulillah, bisnes pertama ( sebelum ni tak pernah terfikir nak bisnes) selepas attend seminar Doc. Azizan Osman sangat-sangat menggalakkan. Semakin hari , semakin ramai yang kenal dan tercari-cari TART GEBU dari C'HIK CUISINE ini... Sebab rasanya yang d...
Add a comment...

Post has attachment
MEE REBUS TERBAIK DI SUNGKAI, PERAK
Assalam, Dah lama tak tulis pasal kedai-kedai makan yang best kan.. kali ni saya nak kongsi satu kedai makan yang agak simple di tepi jalan. Ianya terletak di pekan Sungkai , Perak berhadapan dengan stesyen minyak Petronas. Kedai  ni jual macam-macam juga.....
Add a comment...

Post has attachment
KAYA...KAYA..DAN KAYA....
ASSALAM, Lama tak menulis dan sharing di blog ni. Sebabnya sekarang ni alhamdulillah ALLAH bagi rezeki dalam bisnes pula. Walaupun part time jual kek & cookies, tapi alhamdulillah niat asal untuk menambah nilai hidup orang lain buatkan bisnes saya semakin d...
Add a comment...

Post has attachment
AYUINSYIRAH MENCARI RAKAN BLOGGER
Assalam ..saya Azie..dari Ipoh , Perak...Selamat berkenalan..:-)
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
DOKTOR VS PEGUAM ( 4 )
Sesungguhnya Allah itu Maha Mendengar setiap permintaan hamba-hambanya. Dan Allah itu rindu akan rintihan dan tangisan hamba-hambanya yang kadang-kadang lalai dan alpa tika di ulit dengan kesenangan. Dulu saya tak nampak apa hikmah yang saya dapat bila dapa...
Add a comment...

Post has attachment
BERDOALAH KUAT-KUAT UNTUK MH 370
JANGAN PERNAH PUTUS DOA DAN HARAPAN. SESUNGGUHNYA ALLAH MAHA MENDENGAR DAN MENGETAHUI APA YANG TERSIRAT. PRAY FOR MH370 #                                      
Add a comment...

Post has attachment
DOKTOR VS PEGUAM ( 3 )
Assalam, Lamanya tak update blog ni..huu...sebelum tu rasa sedih masih menyelubungi diri saya lantaran kehilangan misteri pesawat MH370 pada Sabtu lepas (8/03/14) . Semoga doa yang tak putus-putus terus kita semua kirimkan agar terungkai segala hijab yang t...
Add a comment...

Post has attachment
DOKTOR VS PEGUAM ( 2 )
Assalam, Bersambung lagi ye kisah saya ni. Setelah dua tahun bertungkus lumus menelaah di sekolah berasrama tersebut, saya masih belum dapat capai keputusan peperiksaan yang cemerlang. Selalu je dapat nombor kedua last dalam kelas hik..hik...selalu juga ken...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded